Modrić priznao: 'Svima je uzela danak, pa tako i meni'

'Ne tražim alibije, nisam taj tip, no faza prilagodbe vrlo zahtjevnoj stvarnosti Reala je svima koji su dolazili u Madrid uzela danak, pa tako i meni.

31.12.2012.
9:14
VOYO logo

Luki Modriću će 2012. godina zauvijek imati posebno mjesto u sjećanju jer je nakon višemjesečne trakavice oko transfera potpisao ugovor s jednim od najboljih klubova na svijetu.

Iz osrednjeg Tottenhama je uletio u svlačionicu prepunu zvijezda i njegov san je konačno postao stvarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri mjeseca u Kraljevskom klubu, Luka priznaje da stvari još nisu sjele na svoje mjesto i da ima prostora za napredak.

"Ovo je Real Madrid, znam da je prije svega velik medijski pritisak oko transfera i kluba uopće pridonio da se od mene, kao i drugih igrača, očekuje puno. Ne tražim alibije, nisam taj tip, no faza prilagodbe vrlo zahtjevnoj stvarnosti Reala je svima koji su dolazili u Madrid uzela danak, pa tako i meni. Sigurno mi nije olakšalo to što sam propustio pripreme, a niti oscilacije forme i rezultata momčadi. Unatoč svemu tome, zadovoljan sam prvom fazom života u Realu. Svi su me primili sjajno, od kluba preko igrača i trenera do navijača. Imao sam niz solidnih nastupa, negdje sam podbacio, ali, ukupno gledajući, mislim da sam pokazao koliko mogu, da jesam na razini Realove dimenzije", izjavio je Modrić za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno mi je došao ovaj odmak nakon šest super intenzivnih mjeseci. Gladan sam treninga, igre, pobjeda, huka Santiago Bernabeua. Nakon četiri mjeseca Realove svakodnevice, osjećam se još motiviranijim da maksimalno opravdam privilegij koji mi je taj klub omogućio transferom u Madrid."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo