Tužni Luka Modrić otvorio dušu nakon bolnog udarca

Nakon Realovog poraza od Barcelone (4:3), koji je zakomplicirao borbu za naslov prvaka Španjolske, javio se i Luka Modrić.

25.3.2014.
10:11
VOYO logo

Modrić je nakon okršaja na Santiago Bernabeu dobio vrlo dobre ocjene najčitanijih španjolskih medija, no slaba mu je to utjeha kada je teren napustio pognute glave.

"Svi smo tužni jer smo puno htjeli i očekivali od ovog Clasica. Možda nas je sputao taj imperativ da budemo pravi i stavimo hipoteku na naslov prvaka, ostavljajući Barçu na minus sedam bodova. Ne znam, htjeli smo puno, a ispalo je tako kako je ispalo. Kad smo ostali s desetoricom igrača da smo barem zadržali neodlučeno, isto bi nam puno značilo", kaže za Sportske novostiModrić koji se ne želi baviti sucima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću komentirati suđenje, nije moje da o tome govorim. Mogu tek kazati da sam bio blizu akcije kod drugog jedanaesterca, nad Iniestom, i po meni to nije bio prekršaj za najstrožu kaznu. No, sada je gotovo, više se ne mogu promijeniti stvari iz te utakmice, treba gledati naprijed", kaže Modrić koji je imao 'tehničkih problema' nakon susreta.

//rutube.ru/video/embed/6880652

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista me često zapadne ta muka nakon utakmice, da se mučiš dati materijal za nalaze jer dehidriraš na utakmici. Možete misliti kako me bilo volja nakon poraza i razočarenja koje isti nosi nakon ovakve utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo