LUKA, ČUVAJ NOGE! / Modrić dočekuje susret protiv igrača koji ga je ozlijedio i poslao na dulji oporavak

Image
Foto: Screenshot

Subotnji ogled na stadionu Santiago Bernabeu sučelit će Luku Modrića i Recija, igrača koji se divi nogometnim vještinama hrvatskog veznjaka kojem je nanio ozljedu u travnju 2015.

20.1.2017.
19:56
Screenshot
VOYO logo

Riječ je o duelu dvojice koja su krenula na loptu tijekom dvoboja Reala i Malage spomenute godine, a koji je rezultirao ozljedom kapetana hrvatske nogometne reprezentacije koji je zbog nje propustio ostatak sezone. Kritiziran je bio Carlo Ancelotti, tadašnji trener madridskog Reala, što je Modrića uopće i koristio u ogledu premda je hrvatski nogometaš bio načet ozljedom i iako je za koji dan na rasporedu imao daleko zahtjevniji susret protiv gradskog rivala Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je svoj novi susret imao u rujnu godinu kasnije kada je Recio ponovno startao na Modrića i pritom zaradio javnu sučevu opomenu. Potom je u veljači 2016. duel dvojice u kojem je Recio prekršajem zaustavio Vatrenog u svom šesnaestercu trebao rezultirati jedanaestercem za madridski Real, no sve je prošlo bez kazne i u međusobnom razgovoru ovih igrača nakon susreta.

Recio priznaje, zaključuje se u tekstu na internetskim stranicama Marce, da se divi hrvatskom nogometašu kojeg smatra jednim od najboljih na svijetu i kojeg nakon svakog ogleda klubova traži dres na kraju utakmice. Njihova se priča nastavlja u subotu kada Real dočekuje Malagu u sklopu 19. kola španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo