VIDEO: / Engleska na koljenima, Suarez ih je uništio!

19.6.2014.
18:07
VOYO logo

Silno su se Englezi bojali Suareza prije okršaja u Sao Paulu i pokazalo se da su bili u pravu. Napadač Liverpoola i prvi strijelac Premierlige u prošloj sezoni podvrgnut je 22. svibnja artroskopskoj operaciji lijevog koljena zbog oštećenja meniska. Neko je vrijeme bio u pitanju njegov nastup na SP-u, ali Suarez se nije dao. Nije igrao u porazu od Kostarike (3:1), ali za Engleze je bio spreman i još je jednom pokazao o kako ''paklenom'' napadaču se radi.

U 39. je minuti doveo Urugvaj u vodstvo, a nakon što je Wayne Rooney izjednačio u 75. minuti, ponovno se ukazao Suarez i deset minuta kasnije zabio za pobjedu južnoameričke reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

A koliko god je Suarez bio junak utakmice, toliko je nesretna figura bio njegov suigrač iz Liverpoola i engleski kapetan Steven Gerrard. Kod prvog je pogotka izgubio loptu na sredini terena i omogućio joj da dođe u kaznenom prostoru do Edinsona Cavanija koji je sjajno nabacio na peterac, a Suarezu nije bilo teško zabiti glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je težu pogrešku Gerrard napravio kod drugog gola Urugvaja. Pogrešno je tada procijenio let lopte koja je došla do Suareza. Ovaj se sjurio po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i iskosa s desne strane matirao Joea Harta.

Deset minuta prije toga Adam Johnson je sjajno prošao po desnoj strani i ubacio pred gol gdje Rooneyju nije bilo teško smjestiti loptu u mrežu. Premijerni mu je to pogodak na svjetskim prvenstvima, ali zahvaljujući Suarezu, neće ga pamtiti po dobrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini u petak igraju reprezentacije koje su slavile u prvom kolu - Kostarika i Italija. Nakon toga će stvari biti malo jasnije, ali već je sada izgledno da će Engleska teško do drugog kruga. Urugvaj si je, pak, nakon večerašnje pobjede popravio šanse, ali u zadnjem kolu vjerojatno neće smjeti izgubiti od Italije.

Urugvaj - Engleska 2-1 (Suarez 39, 85 / Rooney 75) Italija - Kostarika (petak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Kostarika 3 (-1), 2. Italija 3 (-1), 3. Urugvaj 3, 4. Engleska 0

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo