LUDNICA U SPLITU: / Dugačak red na Poljudu, satima se čekaju pretplate i malo ulaznica za Dugopolje

Image
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Od jutra navijači Hajduka pred Odjelom za članstvo na Poljudu čekaju i više od dva sata kako bi kupili godišnje ulaznice i tako bili među prve četiri tisuće sretnika.

20.6.2017.
15:46
Miro Gabela / Hajduk.hr
VOYO logo

Navala za pretplate je ogromna, prve četiri tisuće pretplatnika će moći ući na stadion u Dugopolju, kada Hajduk 13. srpnja, zbog održavanja Ultra festivala na Poljudu, igra prvu utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv pobjednika dvoboja Levskog i Sutjeske, javlja Dalmatinski portal i ističe kako su se redovi povećali iza deset sati.

Prvi navijači pristigli su prije otvaranja Odjela za članstvo, a red se počeo stvarati već oko 7 sati. Prvih dvoje sretnika koji su preuzeli svoju pretplatu za novu sezonu bili su Pero Šimundža i Andrija Šarić, stoji na službenom web siteu HNK Hajduk Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK PROTIV LEVSKOG PRED PRAZNIM TRIBINAMA: ‘Na ždrijeb i protivnika ne možemo utjecati’

Iz Hajduka javljaju, kako kao i do sada, prilikom kupovine svi članovi imaju popust od 10 do 13 posto, ovisno o kontinuitetu članstva, a sve pretplatnike iz protekle sezone, pretplata će čekati sve do prve domaće utakmice na Poljudu.

U slučaju da pretplatnik ne obnovi godišnju ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju. Također, odobrava se gotovinski popust od 5 posto za sve, bez obzira na status članstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo