LUDI DAN U MAKSIMIRU: / Nakon trenera Ivajla Peteva iz Dinama iznenada potjeran i Sammir

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U danu kad su smijenili trenera Ivajla Peteva iz Dinama su objavili još jedan rastanak. Raskinuta je suradnja s 30-godišnjim Sammirom koji tako drugi put napušta Maksimir.

13.7.2017.
15:25
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"GNK Dinamo i Sammir sporazumno su raskinuli suradnju i 30-godišnji Brazilac od četvrtka, 13. srpnja, nije igrač modrog kluba. Sammir će karijeru nastaviti u kineskom drugoligašu Wuhan Zall FC", objavili su iz hrvatskog doprvaka.

Image
POTRES U MAKSIMIRU: /

Bugarin Ivajlo Petev više nije trener Dinama, objavljeno tko će ga zamijeniti

Na 'presici' ni slova o Sammiru

U jutarnjim je satima Dinamo iznenada objavio kako je raskinuo suradnju s Ivajlom Petevim i to svega dva dana uoči početka domaćeg prvenstva. Za novog je trenera imenovan dosadašnji strateg druge momčad Mario Cvitanović koji je nešto kasnije i predstavljen na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, nitko od nazočnih iz Dinama na 'presici' nije rekao ni slova o Sammiru da bi sat vremena kasnije klub na svojoj internetskoj stranici potvrdio raskid ugovora s Brazilcem. Sammir se u siječnju uz veliku pompu vratio u Dinamo i postao najplaćeniji igrač domaće lige s godišnjom plaćom od 1,6 milijuna eura, a ugovor je potpisao na tri godine.

Sukob s trenerom

Međutim, u šest mjeseci nije pokazao gotovo ništa, a vrlo brzo se našao i u sukobu s Petevim. Ni pripreme za novu sezonu očito nisu donijele željeni pomak i dvije su strane očito procijenile da je vrijeme za novi rastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je u prvom mandatu u Dinamu igrao proveo na Maksimiru od 2007. do 2014. godine. Otišao je tada u Getafe, a godinu kasnije je potpisao za kineski Jiangsu Sunning. Zadnju sezonu prije povratka u Dinamo proveo je na posudbi u Hangzhou Greentownu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo