LUDA VEČER U ENGLESKOJ: / Veliki okršaj na Anfieldu bez pobjednika, šokantan poraz Arsenala

Image

U derbiju 23. kola engleske Premier lige nogometaši Liverpoola i Chelseaja na Anfieldu su odigrali neodlučeno 1-1, a Watford je kreirao senzaciju, pobijedivši u gostima Arsenal s 2-1.

31.1.2017.
23:00
VOYO logo

Liverpool je bolje otvorio utakmicu, imao je više loptu u nogama, ali u 24. minuti je David Luiz utišao Anfield. Brazilac je lukavo izveo slobodan udarac s 25 metara udaljenosti i matirao Simona Mignoleta. Sedmi mu je to premierligaški pogodak u dresu Chelseaja i to u jubilarnom 100. nastupu.

Costa promašio penal

Roberto Firmino se na početku drugog poluvremena istaknuo nevjerojatnim promašajem, ali domaći su ipak uspjeli doći do izjednačenja u 57. minuti kada je glavom loptu u mrežu pospremio Georginio Wijnaldum. Do kraja utakmice je ostalo 1-1 iako su gosti u 77. minuti imali priliku iz jedanaesterca, ali je Mignolet obranio udarac Diega Coste. Naš Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu u obrani Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenala ove sezone nijednom nije primio gol u prvih 15 minuta premierligaških utakmica. Sve do ovog utorka kada je primio dva! I to na svome Emiratesu protiv slabašnog Watforda. U desetoj je minuti Younes Kaboul iznenadio Petra Čecha iz slobodnog udarca, a samo tri minute kasnije je Troy Deeney novim pogotkom šokirao navijače Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal od 2001. godine nije slavio u domaćoj utakmici u kojoj je na poluvremenu gubio s dva ili više golova razlike. Nije ni ovaj put, samo je uspio ublažiti poraz zahvaljujući pogotku Alexa Iwobija u 58. minuti. Watfordu je to prva ligaška pobjeda protiv Arsenala nakon 29 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiksao i Tottenham

Poskliznuo se u utorak i Tottenham koji nije uspio doći do pobjede protiv najslabije momčadi lige Sunderlanda. Utakmica na Stadionu svjetlosti okončana je rezultatom 0-0, ali i bod je bio dovoljan Spursima da preskoče Arsenal i vrate se na drugo mjesto.

Nastavljene su i muke prvaka Leicestera koji je u utorak izgubio na gostovanju kod Burnleyja (0-1). Dvanaesti je to ovosezonski poraz branitelja naslova koji su tako izjednačili negativan rekord Liverpoola iz sezone 1923/24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI 23. KOLA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool - Chelsea 1-1 (Wijnaldum 57 / Luiz 24) Arsenal - Watford 1-2 (Iwobi 58 / Kaboul 10, Deeney 13) Bournemouth - Crystal Palace 0-2 (Dann 46, Benteke 90+2) Burnley - Leicester City 1-0 (Vokes 87) Middlesbrough - WBA 1-1 (Negredo 17-11m / Morrison 6) Sunderland - Tottenham 0-0 Swansea City - Southampton 2-1 (Mawson 38, Sigurdsson 70 / Long 58) U srijedu: West Ham - Manchester City Manchester United - Hull City Stoke City - Everton


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo