LUDA UTAKMICA: / Tottenham i Arsenal na White Hart Lineu oduševili ljubitelje nogometa

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Odigrana je prva današnja utakmica 29.

5.3.2016.
15:40
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauricio Pochettino, trener Tottenhama, nije baš bio najsretniji nakon poraza od Čekićara. Tottenham je protiv Bilića i društva u srijedu na večer propustili veliku priliku detronizirati ove sezone fantastični Leicester City i zasjesti na prvo mjesto Premier lige. Zato je sraz protiv Arsenala bio idealna prilika za Tottenham da se vrati pobjedničkim navikama i da, ako Leicester danas kojim slučajem kiksa protiv Watforda u gostima, što je teško za očekivati, najmanje čitav tjedan uživa na prvom mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane ponovno jedan od istaknutijih na travnjaku

Međutim, nisu uspjeli. Opet. A nije da se u ovom dvoboju nisu imali čemu nadati. Na White Hart Laneu su Topnici dobili dva od posljednja tri derbija, no prije točno godinu dana izgubili su s 2:1 uz dva gola Harryja Kanea, koji je sa 16 golova ove sezone najbolji strijelac Spursa. Kane je i ovoga puta bio jedan od najvažnijih protagonista ovog derbija kojeg su britanski novinari nazvali "najveći derbi Sjevernog Londona ikada", zabivši pogodak za vodstvo Tottenhama 2:1.

https://vid.me/lnUn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je poveo u 39. minuti preko Aarona Ramseya koji je prekrasno zabio petom na asistenciju Hectora Bellerina.

Arsenal od 55. minute igrao s igračem manje

U 55. minuti, Arsenal je ostao bez jednog igrača na terenu nakon što je Coquelin dobio drugi žuti karton zbog prekršaja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći navijači na prvi pogodak svojih ljubimaca čekali su do 60. minute. Lopta je bila ubačena iz kornera, prošla je kroz šumu nogu i sretno došla do Tobya Alderweirelda koji ju je zakucao u donji desni kut, ostavivši golmana Arsenala Ospinu bez šansi za eventualnom obranom.

Samo dvije minute poslije, ludnica na White Hart Lineu. Tottenham je poveo sa 2:1. Dele Alli uputio je jedno ubojito dodavanje koje je prihvatio Kane, uputio udarac sa ruba šestnaesterca i zabio! Lopta je ušla u gol od desnu stative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Topnika

U 76. minuti, Arsenal se ipak vratio u dvoboj i to sa igračem manje. Alexis Sanchez zabio je za izjednačenje na 2:2. Sanchez je primio odličan pas u šesnaestercu i izbio sam na golmana. Pucao je nisko u lijevi kut i zabio! Minutu ranije Wenger je u igru ubacio još jednog napadača Girouda umjesto Elnenyja i nekako se francuskom stručnjaku sve posložilo.

U 88. minuti, Sanchez se mogao promaknuti u apsolutnog junaka utakmice. Zvijezda Arsenala odlično je pucala iz slobodnog udarca, ali mu je Hugo Lloris obranio pokušaj. Na kraju je ostalo 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je ostao prvi s 57 bodova i večeras gostuje kod Warforda, Tottenham je na 55 bodova, a Arsenal treći s 52 boda.

Image
Image
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo