LOVREN UOČI VELIKOG OKRŠAJA: / 'Sjećat ću se prošle utakmice dok sam živ, ali ne želimo to ponoviti'

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Pred nogometašima Liverpoola je uzvratna utakmica polufinala Europske lige protiv španjolskog Villarreala.

4.5.2016.
18:06
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Među optimistima je i naš Dejan Lovren koji je kod Jürgena Kloppa standardni član prve postave. Hrvatski stoper je dan uoči utakmice izrazio nadu da ovaj put neće biti drame kao u četvrtfinalu protiv Borussije Dortmund koja je na Anfieldu vodila s 2-0 i 3-1, ali je velikim preokretom Liverpool došao do pobjede 4-3 i plasmana u polufinale.

'Želimo glatko proći'

"Nadam se da nećemo ući u utakmicu kao protiv Borussije. Bila je to povijesna utakmica za nas i naše navijače. Pokazali smo karakter, pokazali smo da nikad ne prestajemo vjerovati. Sjećat ću se te utakmice dok sam živ, ali ne želimo ponoviti takvo što. Ovaj put želimo glatko proći", istaknuo je Lovren na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je 26-godišnji obrambeni nogometaš da nikad dosad nije vidio ni čuo atmosferu kakvu su kreirali navijači Liverpoola protiv Dortmunđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam iznenađen, fotografirao sam iz autobusa. Bilo je nevjerojatno, navijači su naš 12. igrač. Očekuju od nas veliku utakmicu u četvrtak i zato moramo biti pametniji nego prošli put. Još od 2005. (preokret u finalu Lige prvaka, op. a.) naši navijači znaju da je sve moguće. Sezona će biti odlična ako uđemo u finale i osvojimo trofej. Bit će to ispunjenje snova za mene i navijače."

'Klopp je donio pozitivnu energiju'

Osvrnuo se Lovren još jednom i na trenera Kloppa koji je pokrenuo klub otkad je u listopadu zamijenio Brendana Rodgersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jürgen je veliki trener, donio je sa sobom pozitivnu energiju. Prije smo sumnjali, a s njim vjerujemo", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo