Ništa od transfera: Legenda 'slomila' nezadovoljnog Vatrenog

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren priključio se suigračima iz Southamptona i u nedjelju popodne otputovao s njima na pripreme u Belgiju, pišu engleski mediji.

14.7.2014.
7:50
VOYO logo

Lovren je javno izrazio želju za odlaskom iz kluba, kao i svoje nezadovoljstvo činjenicom da su Sveci odbili ponudu Liverpoola 'tešku' 20 milijuna funti. Osim toga, još je ranije poslao pismo u klub i zatražio da bude prodan. Postojao je u klubu strah da bi hrvatski branič mogao bojkotirati odlazak na pripreme i tako pokušati isforsirati transfer, ali do toga nije došlo.

Novi menadžer Ronald Koeman uspio je zasad uvjeriti da se priključi suigračima, ali tek treba vidjeti hoće li Southampton ustrajati u zadržavanju našeg reprezentativca ako se Liverpool javi s poboljšanom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sveci' su, inače, ovo ljeto Liverpoolu već prodali Adama Lallanu i Rickieja Lamberta, dok je Luke Shaw otišao u Manchester United. Koeman je izrazio želju da više nijedan ključni igrač ne bude prodan, pa tako ni Lovren. Kako će se priča rasplesti, vidjet ćemo uskoro...

//www.youtube.com/embed/dzENWWAoIlU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo