LOŠA VEČER ZA BILIĆA: / Ispustio veliku prednost i završio na tribinama

Image
Foto: PIXSELL, Tino Jurić

Nogometaši West Hama, pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, nisu uspjeli stvoriti prednost za uzvratnu utakmicu 3.

30.7.2015.
23:20
PIXSELL, Tino Jurić
VOYO logo

Bilićeva je momčad propustila vodstvo 2:0 do kojeg je stigla pogocima Valencije (23) i Zaratea (51). No, u samo četiri minute Collins je zaradio dva žuta kartona i morao napustiti igru u 59. minuti. Rumunji su to iskoristili za izjednačenje do kojeg su stigli pogocima Boldrina (71) i autogolom nesretnog Angela Ogbonne (82) koji je u pokušaju ispucavanja loše zahvatio loptu i prebacio svog vratara Adriana.

Tudor do pobjede s igračem manje

Bilić je u samoj završnici isključen zbog prigovora, a igrači su u svlačionicu ispraćeni zvižducima gledatelja na Upton Parku. No, dobar dio njih bio je upućen i sucu dvoboja, Švicarcu Adrienu Jaccottetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solunski PAOK, koji je pod vodstvom Igora Tudora izbacio u 2. pretkolu zagrebačku Lokomotivu, ostvario je vrijednu 1:0 pobjedu na svom terenu protiv slovačke Trnave. Grci su do pobjede stigli igrajući od 2. minute s desetoricom igrača, zbog isključenja Portugalca Vitora, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Španjolac Perez (82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač, 24-godišnji Matej Jelić koji igra za slovačku Žilinu, bio je strijelac prvog pogotka u domaćoj 2:0 pobjedi nad ukrajinskom Vorsklom za koju je Mladen Bartulović odigrao posljednjih 13 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo