LOŠ START NIJEMACA KOŠTAO IH KOEFICIJENTA: / Ispred Njemačke u europskim natjecanjima su Cipar, Izrael...

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nakon odigrana dva kola u Europskim natjecanjima njemački su klubovi upisali čak šest poraza što se itekako odrazilo na njemački klupski koeficijent.

17.10.2017.
12:24
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

UEFINA ljestvica koeficijenata vrednuje čak posljednjih pet sezona i Njemačka se tu sveukupno gledajući nalazi na četvrtom mjestu. No ako se gleda samo ova sezona, aktualni svjetski prvaci nalaze se na toj ljestvici iza Cipra, Izraela, Azerbejdžana, Kazahstana...

Situacija bi se mogla promijeniti već ovog tjedna jer Borussia Dortmund gostuje kod APOEL-a dok Bayern na svom terenu sutra dočekuje škotski Celtic. Loš početak bundesligaša u Europi komentirao je i izbornik njemačke reprezentacije, Joachim Löw:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se vratite u povijest i pogledate period od posljednjih 16, 17 godina do danas, njemački klubovi nisu osvojili puno titula. Oni koji kažu da je Bundesliga najbolja na svijetu, trebali bi malo razmisliti o tome."

Izvršni direktor Bundeslige Christian Seifert smatra da je problem u tome što se momčadi fokusiraju na domaće prvenstvo te poručuje svim klubovima da ozbiljno shvate i europska natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo