Kakva ponuda! Nude ogroman novac za Mandžu!

Trener i sportski direktor Wolfsburga Felix Magath odlučan je u novu sezonu Bundeslige ući sa značajno smanjenim kadrom i već je sastavio popis igrača koje je spreman prodati, piše tjednik Sport Bild u novom broju. Jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Vukovi trenutno pod ugovorom imaju više od 40 profesionalaca što je previše čak i za Magatha koji je poznat kao trener koji tijekom sezone koristi veliki broj igrača. Jasno je da će mnogi ovoga ljeta napustiti klub, a najugledniji igrač “u izlogu” je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Nakon potvrde dolaska Basa Dosta, najboljeg strijelca nizozemske lige prošle sezone, Mandžo je i definitivno ušao u kategoriju igrača koje Wolfsburg namjerava prodati.

Pisalo se o tome i ranije, nakon što Magath s hrvatskim napadačem i njegovim agentom nije uspio postići dogovor oko nastavka suradnje. Prvi strijelac Wolfsburga u prošloj sezoni privukao je pažnju moskovskog Lokomotiva koji, tvrdi Sport Bild, nudi Nijemcima 14 milijuna eura odštete.

U Lokomotivu bi Mandžukić surađivao sa sadašnjim hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem koji nakon Eura odlazi u Moskvu, ali 26-godišnji napadač navodno ima i ponudu Tottenhama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr