LJUTITI ZLATAN NAPUŠTA PARIZ? / Već se zna i favorit za njegovo dovođenje

Ljutnja Zlatana Ibrahimovića i teške riječi koje je uputio nakon nedavnog poraza svoga PSG-a od Bordeauxa mogli bi za posljedicu imati odlazak švedske zvijezde s Parka prinčeva.

18.3.2015.
14:50
VOYO logo

Podsjetimo, nakon nedjeljnog poraza na gostovanju kod Bordeauxa (3:2) i nekoliko kontroverznih sudačkih odluka, Ibrahimović je posve izgubio živce i na izlasku s terena u kamere sasuo:

"U 15 godina nisam vidio ovakvo suđenje, ova us**na država ne zaslužuje PSG!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, uslijedile su burne reakcije koje su Zlatana prislile da se ispriča i da pojasni da je njegova srdžba bila usmjerena protiv nepravednih odluka sudaca, a ne protiv Francuske u cjelini. Te su riječi samo donekle primirile situaciju, ali i dalje brojni ljudi iz nogometa i političari, uključujući premijera Manuela Vallsa, prozivaju švedsku zvijezdu.

Engleski mediji tvrde da bi Ibrahimovićevo nezadovoljstvo moglo dovesti do njegova odlaska iz PSG-a, a Mirror navodi da je prvi kandidat za njegovo dovođenje - Liverpool. Takvu priču podržavaju i kladioničari, pa je tako na Liverpool kao budući Zlatanov klub najmanji koeficijent. Ne znamo koliko u toj priči ima istine, ali kad je Ibrahimović u pitanju, ništa nije nemoguće. Ugovor s PSG-om mu vrijedi do ljeta 2016. godine i možda katarski šeici odluče uzeti kakvu-takvu odštetu za njega dok još mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo