Ljutiti Redknapp sasuo paljbu po dobrom dečku

21.1.2012.
9:53
VOYO logo

Prvi puta je Mancini to učinio u ogledu protiv Liverpoola, tražeći na taj način isključenje Martina Škrtela nakon što je slovački branič skrivio kazneni udarac. Tu je radnju ponovio posljednjeg dvoboja 21. premierligaškog kola, u kojem je City kao gost pobijedio Wigan Athletic 1:0 golom Edina Džeke u 22. minuti.

Tada je, u 88. minuti, rukom na centru pri opasnom naletu Sergija Agüera očigledno namjerno igrao Wiganov branič Maynor Figueroa. Sudac utakmice Martin Atkinson pokazao je Hondurašaninu samo žuti karton, premda mu je Mancini s klupe signalizirao da ga treba isključiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko svog je Twitter profila Mancinija ponovno okrznuo Wayne Rooney - 'Je li to Mancini opet mahao kartonom? Hehe...', Igrač uniteda je na sličan način pomogao odluci suca Chrisa Foya da isključi Vincenta Kompanyja u gradskom derbiju trećeg kola FA Cupa na Etihadu prije tjedan dana, i kojeg je Talijan zbog toga javno osudio. "Napravio sam to baš zbog Rooneyja. Ako to smije činiti on, onda smijem i ja", rekao je tada Mancini. Trener Wigana, Španjolac Roberto Martinez, takvu vrstu pritiska na suca smatra neprimjerenom i kažnjivom. Zbog toga je kritizirao Mancinija. Pridružio mu se i Harry Redknapp, uoči nedjeljnog derbija 22. kola Premiershipa u kojem će njegov Tottenham gostovati kod Mancinijevog Manchester Cityja na Etihadu. "Ne sviđa mi se što radi Mancini. Nije to lijepo za vidjeti. Ja to ne bih nikada uradio. Nema nikakve potrebe za takvim radnjama. Mancini je sa Cityjem napravio stvarno dobar posao. Kada smo se sretali, doživljavao sam ga kao stvarno dobrog dečka", započeo je Redknapp, a onda ipak ublažio ton. "Svi mi ponekad činimo stvari koje ne bismo trebali, kada se uživimo u utakmicu. Ipak, to mahanje s imaginarnim kartonima nije radnja koju volim vidjeti."

Nakon domaćeg poraza od Manchester Cityja u drugoj prvenstvenoj utakmici na početku sezone, Tottenham je pretrpio još samo jedan poraz u Premiershipu u sljedećih 19 utakmica. Za vodećim Cityjem zaostaje pet bodova, a Redknapp uoči derbija kaže: "Cityjevi igrači nisu nedodirljivi. Idemo s pozitivnim osjećajem na Etihad i mislim da možemo pobijediti. Imamo igrače koji im mogu nauditi. O porazu uopće ne razmišljam. U nedjelju idemo na pobjedu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo