REDSI U LUDOJ UTAKMICI U SEVILLI ISPUSTILI VODSTVO 3-0: / Leipzig osramotio Subašića i Monaco

Image
Foto: AFP

U skupini F Manchester City je i prije ovog kola osigurao prolaz, a pobjedom protiv Feyenoorda 1-0 'Građani' su u utorak navečer osigurali i prvo mjesto. City je slomio nizozemskog prvaka tek u 88.

21.11.2017.
22:56
AFP
VOYO logo

U drugom susretu Napoli je pobijedio Šahtar 3-0 i ostao u igri za plasman u osminu finala. Golove za vodeću momčad Serie A zabili su Lorenzo Insigne sjajnim udarcem s više od 25 metara u 57. minuti, Piotr Zielinski u 81. minuti, te Dries Mertens u 83. minuti.

Napoli sada mora u zadnjem kolu pobijediti u Rotterdamu, te se nadati da će City slaviti u Ukrajini. Marko Rog je za Napoli zaigrao od 77. minute, dok Darijo Srna je i dalje izvan stroja zbog dopinškog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City vodi na ljestvici sa 15 bodova, Šahtar ima devet bodova, Napoli šest, a Feyenoord je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti nakon pola sata vodili 3-0, ali...

U derbiju skupine E Sevilla i Liverpool su odigrali ludu utakmicu koja je završila 3-3, nakon što su 'redsi' vodili 3-0 nakon prvog poluvremena. Činilo se kako će rutinski do pobjede, no Sevilla je u nastavku odigrala fantastično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su već nakon pola sata vodili 3-0. Prva dva gola Liverpool je zabio na identičan način. Coutinho je u 2. minuti izveo korner, Wijnaldum prenio loptu na drugu stativu gdje je Firminho zabio za 1-0. U 22. minuti Coutinho je ponovo izveo korner, ovoga puta loptu je na drugu stativu prebacio Firminho, a Mane lagano zabio za 2-0. Sjajnu predstavu Firminho je u 30. minuti okrenuo drugim golom na utakmici.

LUKA MODRIĆ GOLČINOM NAČEO APOEL: Kapetan

Kada se činilo kako će Liverpool rutinski obraniti ogromnu prednost, Sevilla je načinila veliki preokret. Ben Yedder je 51. minuti smanjio na 1-3 nakon ubačaja Evera Banege, a potom i realizirao kazneni udarac u 61. minuti. Ludilo na Sanchez Pizjuanu nastalo je u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Guido Pizarro zabio za 3-3. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak u Moskvi kiksao protiv Maribora

U drugom susretu Spartak u Moskvi ponovo kiksao protiv Maribora odigravši 1-1, kao i u prvom susretu igranom na Ljudskom vrtu. Ruski sastav je protiv Maribora ispustio četiri boda, možda i ključna u borbi za prolaz. Spartak je poveo u 82. minuti golom Zea Luisa, a Ruse je šokirao Jasmin Mešanović u drugoj minuti sudačke nadoknade. Mario Pašalić je za Spartak igrao do 53. minute.

Na ljestvici vodi Liverpool (9) ispred Seville (8), Spartaka (6) i Maribora (2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Bešiktaš je osigurao prvo mjesto nakon što je u Istanbulu odigrao 1-1 protiv Porta. Bešiktaš je tako prvi put u povijesti izborio plasman u osminu finala Lige prvaka premda je bio u četvrtinalu Kupa prvaka 1987. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto je poveo u 29. minuti golom Felipea, a izjednačio je Anderson Talisca u 41. minuti nakon sjajnog prodora i asistencije Cenka Tosuna. Bešiktaš je u drugom dijelu imao dvije sjajne prilike, ali više nije bilo golova. U 58. minuti je Ryan Babel sa 18 metara uzdrmao vratnicu, a tri minute kasnije Ricardo Quaresma je nakon lijepog prodora odlično pucao, ali je Jose Sa još bolje obranio. Zanimljivo, Bešiktaš u šest domaćih susreta protiv portugalskih klubova nikada nije upisao pobjedu, ali ovoga puta za slavlje je bio dovoljan i bod. Matej Mitrović nije nastupio za domaći sastav.

RB Leipzig pobijedio Monaco 4-1

U drugom susretu iz ove skupine RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Monaco 4-1, a svih pet golova je palo u prvom dijelu. Njemački sastav je već nakon devet minuta vodio 2-0 nakon dvije katastrofalne pogreške Jemersona. Brazilski branič je u 6. minuti zatresao vlastitu mrežu, a tri minute kasnije poklonio gostima loptu nakon čega je Timo Werner zabio za 2-0. Isti je igrač u 31. minuti realizirao kazneni udarac za velikih 3-0. U 43. je smanjio Radamel Falcao, ali je dvije minute kasnije Naby Keita zabio za 4-1. Danijel Subašić je branio za momčad iz Kneževine i bio je nemoćan kod svih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski sastav uoči zadnjeg kola ima 11 bodova i više ga niti jedan klub u skupini ne može dostići. Porto je drugi sa sedam bodova, koliko ima i RB Leipzig na trećem mjestu, ali je Porto bolji u međusobnom skoru. Monaco je posljednji s dva boda. U posljednjem kolu Porto dočekuje Monaco, a RB Leipzig će ugostiti Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo