Ova privlacna plavusa ima posla kao u prici! Pogledajte zasto!

Nogometna linijska sutkinja Fernanda Colombo Uliana (25) skrenula je na sebe paznju nogometne javnosti u Brazilu uoci Svjetskog prvenstva.

9.5.2014.
12:09
VOYO logo

Colombo Uliana postala je posljednjih mjeseci vrlo popularna u Brazilu jer ima sve vise posla. U cetvrtak navecer sudila je utakmicu Brazilskog kupa izmedu Sao Paula i CRB-a, a vec u nedjelju ceka ju okrsaj brazilskog prvenstva izmedu Ronaldinhovog Atletico Mineira i Cruzeira.

Colombo Uliana plijeni pozornost atraktivnim izgledom i pokusava se probiti u svijetu u kojem dominiraju muskarci. Ohrabrujuce je da joj to uspjeva unatoc tradicionalnim predrasudama o zenama i nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjeri zena koje se pokusavaju probiti u svijetu muskog nogometa su i Helena Costa, koja je nedavno imenovana trenericom francuskog drugoligasa Clermonta, kao i talijanska sutkinja Elena Tambini, koja se povremeno bavi i poslom modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Engleskoj premierligaske utakmice od 2011. sudi linijska sutkinja Sian Massey koja se nasla u sredistu seksisticke oluje zbog ponizavajucih komentara tadasnjeg strucnog sukomentatora Sky Sportsa Andyja Graya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo