LIJEPE RIJEČI

MESSI ISPRATIO UČITELJA U MIROVINU: ‘Uvijek sam govorio da sam uz tebe mnogo naučio, nogomet neće zaboraviti tvoj osmijeh’

Ronaldinho je otišao u mirovinu, Messi ga ispratio lijepim riječima

Točku na kraj karijere zbog koje ga mnogi smatraju jednim od najboljih nogometaša svih vremena u utorak je stavio brazilski majstor Ronaldinho. Jedan od mnogih koji su imali prilike od njega učiti, a očito je dobro pazio na ‘satu’, bio je i Lionel Messi koji se od bivšeg suigrača oprostio emotivnom porukom putem Instagrama.

Objavljenu fotografiju koja prikazuje njega i Ronaldinha na treningu Barcelonine momčadi Messi je popratio riječima:

“Uvijek sam govorio da sam uz tebe mnogo naučio. Uvijek ću ti biti zahvalan što si mi lakoćom pomagao u svemu kada sam stigao u svlačionicu. Imao sam sreće što sam mnoge stvari s tobom mogao podijeliti jer, osim što si fenomen s loptom, ti si i divna osoba, a to je ono najvažnije. Unatoč tome što si odlučio otići, nogomet nikada neće zaboraviti tvoj osmijeh. Sve najbolje, Ronnie.”

Ronaldinho je za Barcelonu igrao od 2003. do 2008. godine i s tim klubom osvojio Ligu prvaka i dva naslova u španjolskom prvenstvu i Kupu kralja. U dresu brazilske reprezentacije, u kojem je 2002. osvojio svjetski naslov, odigrao je 97 utakmica i postigao 37 golova.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr