BAYERN SLAVIO PREOKRETOM: / Njemački prvaci bili na konopcima, a onda je stigla sudačka nadoknada

Image

Iz posljednjih deset prvenstvenih utakmica uzeli su maksimalan učinak

17.2.2018.
18:00
VOYO logo

U susretu 23. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je na gostovanju pobijedio Wolfsburg 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Robert Lewandowski u sudačkoj nadoknadi. Bila je to deseta uzastopna pobjeda njemačkog prvaka u Bundesligi, ali i petnaesta ukupno. Pod trenerom Juppom Heynckesom stiglo ih je trinaest, a za samog 72-godišnjeg stručnjaka u pitanju je rekord trenerske karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je poveo u osmoj minuti golom Daniela Didavija i 'vukovi' su do konca prvog dijela uspjeli obraniti prednost, no u drugom dijelu Bavarci su okrenuli rezultat. Sandro Wagner je u 64. minuti izjednačio na odličnu asistenciju Arjena Robbena, a Nizozemac je u sudačkoj nadoknadi izborio kazneni udarac kojeg je realizirao Lewandowski. Josip Brekalo nije nastupio za domaći sastav.

Bayer na drugom mjestu

Bayer Leverkusen je na gostovanju pobijedio HSV 2-1 skočivši na drugo mjesto. 'Apotekari' su poveli 2-0 golovima Leona Baileyja (40) i Kaija Havertza (50), a poraz momčadi iz Hamburga ublažio je Andre Hahn (70). Tin Jedvaj je igrao cijeli susret za Bayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freiburg je u derbiju začelja pobijedio Werder 1-0 golom Nilsa Petersena u 24. minuti iz jedanaesterca.

Na ljestvici vodi Bayern sa 59 bodova, Bayer Leverkusen je drugi sa 38 bodova koliko ima i RB Leipziga na trećoj poziciji, ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo