LEGENDE RAZVALILE WENGERA: / 'Ovo je bilo zlostavljanje. Arsene mora početi razmišljati o odlasku'

Image
Foto: AFP

Nakon još jednog očajnog izdanja svoje momčadi trener Arsenala Arsene Wenger našao se na udaru žestokih kritika brojnih nekadašnjih igrača.

16.2.2017.
8:58
AFP
VOYO logo

Arsenal je u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen na gostovanju kod Bayerna s 1-5 i izvjesno je da će i sedmu sezonu uzastopno završiti natjecanje u osmini finala. Bayern je do sada tri puta eliminirao Topnike u osmini finala Lige prvaka (2004/05, 2012/13, 2013/14), a po svemu sudeći to će se dogoditi i četvrti put.

Image
ARSENALOVA NOĆNA MORA SE NASTAVLJA: /

Bayern još jednom razmontirao očajne Wengerove trupe

Image
ARSENALOVA NOĆNA MORA SE NASTAVLJA: /

Bayern još jednom razmontirao očajne Wengerove trupe

'Potpuno je potonuo'

U posljednjoj je utakmici Arsenal bio ravnopravan u prvom poluvremenu (1-1), ali je u nastavku došlo do potpunog raspada sustava. Dojam je da je Wenger potpuno izgubio konce: na klupi londonskog kluba je više od 20 godina, ali posljednji je put Premier ligu osvojio još 2004. Sve je više zahtjeva za njegovim odlaskom, a nakon kraha u Münchenu gotovo više nitko ne vidi Francuza na Arsenalovoj klupi u sljedećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda kao da je potpuno potonuo. Mislim da shvaća da ne dobiva nikakav odgovor od ove momčadi. Dečki ne rade dobro ni sebi ni njemu. Ovo je prvi put da mi se čini kako razmišlja da je vrijeme za odlazak. Činjenica da nije u stanju dobiti pravu reakciju od svojih igrača posljednjih tjedana mogla bi biti kap koja je prelila čašu", poručio je Lee Dixon koji je igrao za Arsenal od 1988. do 2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izgubio kontrolu'

Puno oštriji je bio Martin Keown, nekadašnji stoper, koji je pod Wengerovim vodstvom osvojio tri naslova u Premier ligi.

"Ovo je gotovo sramotno - deklasirani su i nadigrani. Ovo je najniža točka ikad. Nakon 20 godina Arsene mora početi razmišljati o svojoj budućnosti. Ovo protiv Bayerna je bilo zlostavljanje, zar ne? Potpuno. Razlika između dvije momčadi je bila u tome što su na jednoj strani bili muškarci, a na drugoj dječaci", rekao je Keown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I legendarni nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand je uvjeren da je vrijeme za Wengerov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wenger neće otići sad jer treba završiti sezonu. Ali bit ću iznenađen ako bude ovdje i sljedeće sezone. Stvari idu samo dolje, dolje i dolje, izvan kontrole. Momčad je obično odraz svoga trenera, a ovo protiv Bayerna je bilo jako loše. Mislim da igrači ne izlaze na teren sa strahom da će dobiti jezikovu juhu od svoga trenera. Razočaravajući je taj nedostatak borbenosti", istaknuo je Ferdinand.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo