LEGENDARNI RONALDO O REALOVOJ GOLGETERSKOJ KRIZI: / 'Ako je potrebno, vratit ću se ja u formu'

Image
Foto: AFP
22.9.2017.
9:54
AFP
VOYO logo

Pričao je bivši igrač Barcelone, Intera, Milana... nakon utakmice u kojoj je madridski Real u domaćoj utakmici poražen od Betisa o trenutačnoj situaciji pa tako, prenosi As, istaknuo:

"Mislim da Realu posljednjih godina ništa nije nedostajalo, već su dokazali za što su sposobni. I prošle su sezone prolazili kroz nešto sličnoga pa osvojili španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka. Ova je sezona tek započela. Čak i nakon što smo osvojili sve dosad tri slabije utakmice potaknule su pitanja, no u mogućnosti ove momčadi zaista ne treba sumnjati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je Ronaldo, koji trenutačno obnaša funkciju Realova ambasadora:

"Sretni smo zbog produljenja ugovora sa Karimom Benzemom, on će još puno zabijati. Zabijat će i Cristiano Ronaldo, sezona je tek startala. Imamo najboljeg igrača na svijetu i Benzemu koji pogađa i asistira pa mislim da ništa ne nedostaje kako bismo se vratili pobjedama. Tu je i Borja Mayoral koji je odigrao zaista dobro protiv Real Sociedada i postigao pogodak. Imamo mnogo igrača sposobnih postići gol, siguran sam da po tom pitanju neće biti problema. A ako bude, ako je potrebno, mogu se i ja vratiti u formu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo