Legenda se vratila: 'Srce govori umjesto mozga'

6.1.2012.
15:11
VOYO logo

Formalno je dvomjesečna suradnja realizirana u petak. Francuski napadač koji je pod ugovorom s američkim New York Red Bullsima pomoći će svom bivšem klubu tijekom siječnja i veljače, te popuniti rupu u napadu koju su odlaskom na Afrički kup nacija ostavili Gervinho (Obala Bjelokosti) i Chamakh (Maroko).

Bit će Henry treneru Arseneu Wengeru na raspolaganju za najviše deset, od čega osam premierligaških utakmica. Posljednja od njih bit će sjevernolondonski derbi protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prilično nerealno ako ćemo iskreno. No, kad je u pitanju Arsenal, srce uvijek govori umjesto mozga", rekao je Henry.

"Kad sam čuo za plan, generalno mi se svidio. Moram, međutim, reći da ne dolazim natrag da bih glumio heroja ili da bih nešto dokazivao. Jednostavno dolazim pomoći. Ljudi to moraju razumjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o posudbi. Tu sam da nadomjestim prazninu izazvanu odlascima Gervinha i Chamakha i to ću činiti. Sjedit ću većinu vremena na klupi i time ću biti sasvim zadovoljan. Trener već ima momčad kojoj ide dobro. Ja ću samo biti dio nje", rekao je Henry te navijačima svoga istinskog kluba, Red Bullsa, obećao da će se vratiti na početku nove MLS sezone.

O najnovijem je pojačanju, najboljem strijelcu u povijesti kluba s 226 golova u 369 nastupa, menadžer Arsene Wenger kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam sretan. Bila je ovo naša zajednička želja. Siguran sam da će nam tijekom dva predstojeća mjeseca Thierry predstavljati ogroman kapital, kako na travnjaku tako i u svlačionici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo