LEGENDA RASPALILA PO WENGERU: / 'Pričamo o otkazu Biliću, a Arsenal je primio samo dva gola manje'

Image
Foto: AFP

Navijači Arsenala sve više gube strpljenje s dugovječnim menadžerom Arseneom Wengerom. Tri naslova prvaka koja je osvojio s Topnicima padaju u zaborav pored tužne sadašnjosti kluba.

28.8.2017.
15:21
AFP
VOYO logo

Prošle je sezone Arsenal nakon gotovo dva desetljeća propustio izboriti plasman u Ligu prvaka, a i nova je sezona krenula u krivom smjeru. U tri kola Premier lige su Wengerovi nogometaši upisali dva poraza, a posebno je bolan bio onaj nedjeljni: Liverpool ih je na Anfieldu razbio s 4-0.

Image
ARSENAL U TOTALNOM RASPADU: /

Navijači luduju, Sanchez objavom na društvenim mrežama najavio odlazak iz kluba

Image
ARSENAL U TOTALNOM RASPADU: /

Navijači luduju, Sanchez objavom na društvenim mrežama najavio odlazak iz kluba

'Arsenal izgleda naivno'

Francuski stručnjak je ničim izazvan na početku utakmice ostavio na klupi ovoljetna pojačanja Alexandrea Lacazettea i Seada Kolašinca te time dodatno navukao bijes navijača. Wengera nakon novog debakla ne štede ni klupske legende poput Martina Keowna koji je povukao paralelu između Francuza i našeg Slavena Bilića koji također proživljava teške trenutke u West Hamu jer u prva tri kola nije osvojio ni bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Arsenal izgleda naivno, posebno u veznom redu. Xhaka nije dovoljno pokretan, a Ramsey ostavlja previše prostora. Wenger vjeruje samo u napad, njemu je čaša uvijek napola puna, želja mu je samo imati kreativnu momčad. A onda takva momčad ne uputi nijedan udarac na gol protiv Liverpoola. To je nezamislivo", rekao je bivši engleski reprezentativac za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Arsenal je primio osam golova u tri kola. Mi pričamo kako će Slaven Bilić ostati bez posla. Njegov West Ham je primio deset golova, a Arsenala je odmah do njega. To je kriza. Wengeru na klupi sjede igrači vrijedni 130 milijuna eura. Za Lacazettea smo govorili da je nova nada, zašto je on na klupi? Neke mi odluke ne idu u glavu. Pustili smo Gabriela, jednog od najsvestranijih braniča za 9 milijuna funti, a Mustafi sjedi na klupi. Ne razumijem takve odluke", dodao je Keown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo