LEGENDA OPLELA PO ZIDANEU: / "Suludo je postaviti njega za trenera"

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Imenovanje Zinedinea Zidanea za novog trenera nogometaša Real Madrida dočekano je s velikim odobravanjem među navijačima Kraljevskog kluba.

7.1.2016.
10:00
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

No, među stručnjacima baš i ne vlada jedinstveno mišljenje kako je legendarni Francuz dobro rješenje za klupu Madriđana. Zidane ima jako malo trenerskog iskustva: jednu je sezonu bio pomoćnik Carlu Ancelottiju, a potom je vodio Realovu B momčad. Ottmar Hitzfeld, čovjek koji je osvojio Ligu prvaka s Borussijom Dortmund i Bayernom, smatra da to nije dovoljno da bi popularni Zizou dobio priliku na klupi najuspješnijeg europskog kluba svih vremena.

"Ovo je za njega dobitak na lotu"

"Za Zidanea je ovo dobitak na lotu. Postaviti njega za trenera je suludo, pa on nema nikakvog iskustva. On živi na slavi koju je stekao kao igrač, ali ako ste bili veliki nogometaš, ne znači da ćete automatski biti i dobar trener. Trenirati Real je kao voziti Ferrari. Bayern nikad ne bi napravio takvo što jer ne vjeruje neiskusnim trenerima", rekao je Hitzfeld za švicarski Blick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo hoće li Zidane imati konstantu u rezultatima. Skeptičan sam oko toga jer ima težak zadatak. Real zaostaje četiri boda za Atleticom, a od Barcelone je izgubio s 4:0. Pritisak je ogroman", dodao je Hitzfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo