LEGENDA JASNO DALA DO ZNANJA: / Iker Casillas fantastično objasnio kako on vidi Hrvatsku na Euru

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
1.3.2016.
16:36
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Iker Casillas trebao bi biti dio reprezentacije Španjolske koja će na Euru biti jedan od najvećih favorita za medalju, a koja je smještena u skupinu D zajedno sa Hrvatskom, Turskom i Češkom. Naravno, kako se bliži ljeto koje čekaju svi nogometni zaljubljenici, i Iker sve više misli o Euro. Stoga je ovaj slavni golman otkrio koji su, osim Španjolske naravno, njegovi favoriti na turniru.

"Francuska mi se sviđa. Italiju morate poštovati, a Njemačka je prvak svijeta", odgovorio je Iker na pitanje obožavatelja o favoritima te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska namučila Španjolsku prije četiri godine u Poljskoj

"Hrvatska bi mogla biti iznenađenje EURO-a".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Hrvatska prije četiri godine na Euru u Poljskoj u natjecanju po skupinama igrala upravo protiv Španjolske. Taj susret bio je odlučujući za Hrvatsku u lovu na nokaut fazu natjecanja, a Vatreni su na kraju izgubili sa 1:0, u susretu u kojoj su naši nogometaši imali svoje šanse koje nisu realizirali. Tu prvenstveno mislimo na onu sjajnu šansu Ivana Rakitića pred kraj dvoboja koju je odlično obranio upravo Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u posljednje četiri godine Španjolci su drugačije počeli gledati na našu reprezentaciju. Nije da je Furija prije podcijenjivački gledala prema Vatrenima, ali dolaskom nekih naših nogometaša u španjolsku La Ligu, prvenstveno tu mislimo na Luku Modrića koji je te 2012. potpisao za Real Madrid, Ivana Rakitića koji je na ljeto 2014. potpisao za Barcelonu, Matea Kovačića koji se pridružio Modriću na Santiago Bernabeu ljetos i Alena Halilovića, koji trenutno sjajno brani boje Sportinga iz Gijona, španjolski nogometaši počeli su više cijeniti našu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo