LEGENDA HAJDUKA ŽELI U DINAMO: / 'Trenirati taj klub bi bilo nešto neprocjenjivo, najveća vrijednost'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Tko će biti nasljednik Zlatka Kranjčara na klupi Dinama? Odgovora na to pitanje još nema, ali se sa svakim danom pojavljuje sve više kandidata.

21.9.2016.
12:11
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Sportske novosti tako navode da za posao Dinamova trenera konkurira i Blaž Slišković, legendarni nogometaš Veleža i Hajduka, a kasnije kratko i trener splitskog kluba. Bio je popularni Baka i izbornik Bosne i Hercegovine, vodio je Zrinjski iz Mostara i Široki Brijeg, ali u ovom je trenutku slobodan i dostupan.

Image
IMAMO UVJERLJIVOG POBJEDNIKA: /

Evo koga bi naši čitatelji željeli vidjeti na Dinamovoj klupi

Image
IMAMO UVJERLJIVOG POBJEDNIKA: /

Evo koga bi naši čitatelji željeli vidjeti na Dinamovoj klupi

'To je zaista krasna priča'

"Trenutačno sam bez angažmana. Pročitao sam da su me spomenuli u Maksimiru, za mene je to zaista krasna priča. Suvišno je o tome govoriti. Trenirati Dinamo je ogromna stvar, kad bi to tako bilo... Za bilo kojeg trenera biti na klupi zagrebačkog kluba nešto je neprocjenjivo, najveća vrijednost. Gledajte, nema tog trenera koji ne bi želio biti trener Dinama", Sliškovićeva je izjava koja se zasigurno neće svidjeti navijačima Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Ivajlo Petev

Posljednjih se godina često s Dinamom povezivao i bugarski stručnjak Ivajlo Petev, nekadašnji trener Ludogoreca, koji je u dobrim odnosima sa Zdravkom Mamićem.

"Odbio sam Dinamo dvaput. Zašto? Jedini je razlog taj što sam oba puta imao posao. Pa tko od trenera ne bi htio voditi takav klub?! Dinamo je jedan od najvećih klubova u ovom dijelu Europe. Igra u Ligi prvaka i svaki bi trener htio voditi Dinamo", izjavio je Petev za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Opet ću odbiti Mamića'

Problem je, međutim, što 41-godišnji stručnjak i sada ima posao. I to ne bilo kakav - aktualni je bugarski izbornik.

"Mamić i ja se često čujemo, pogotovo kad su blagdani i praznici. U dobrim smo odnosima, još otkad sam kao trener vodio Ludogorec protiv Dinama u pretkolu Lige prvaka. Što ću mu odgovoriti ako me opet bude zvao na klupu? Opet ću ga morati odbiti. Moji planovi su trenutačno vezani za bugarsku reprezentaciju. Ovdje imam još više od godinu dana ugovora i s Bugarskom nastavljam kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", zaključio je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo