LEGENDA CRVENE ZVEZDE I MILANA 'POPLJUVALA' HRVATA: / 'Nema on ono nesto'

Bivsi nogometas Milana, veliki crnogorski igrac Dejan Savicevic, kazao je u razgovoru za Radio Sportivu kako hrvatski reprezentativac Mateo Kovacic 'nema ono nesto' da bi postao veliki igrac.

3.3.2015.
19:55
VOYO logo

Dejan Savicevic spada u red najboljih nogometasa na prostoru bivse Jugoslavije u posljednjih dvadesetak godina, ako ne i vise. Bivsa zvijezda Milana i legenda Crvene Zvezde je u razgovoru za Radio Sportivu prokomentirala hrvatskog veznjaka Matea Kovacica.

"Mislio sam da ce biti pravi sampion u buducnosti, ali sada nisam siguran da je veliki igrac. Nema on ono nesto", kazao je Savicevic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovacica u posljednje vrijeme dosta kritiziraju talijanski mediji, a niti njegov trener u Interu Roberto Mancini nema precesto rijeci hvale za bivseg dinamovca. Uz to, Kovacic je izgubio mjesto u prvoj momcadi nakon dolaska Marcela Brozovica koji je, pak, odusevio i talijanske medije, i struku Intera. Naravno, Savicevic se osvrnuo i na svoj bivsi klub koji je danas samo posrnuli div talijanskog i europskog nogometa.

"Zao mi je sto se ovo dogada s Milanom, ali ne treba kriviti Inzaghija. Bilo je puno ozljeda i Pippo jos uvijek nije imao kompletnu momcad na raspolaganju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savicevic je istaknuo neke od igraca sa ovih prostora koji su ga odusevili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savica poznajem dugo i ima ogroman potencijal, te me ne cudi sto ga traze veliki klubovi. Ne znam namjerava li napustiti Fiorentinu, ali dobrih branica je sve manje u Europi. Jovetic, pak, mora otici iz Cityja negdje gdje ce igrati ili malo pricekati jos svoju priliku u prvaku Engleske."

Bivsi nogometas nije zadovoljan za danasnjim talijanskim nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam utakmicu Roma-Juventus i talijanski nogomet se mora promijeniti. Kod Montelle su svi igraci, bas svi bili iza lopte. Samim time na stadionu je manje navijaca jer se igra los nogomet. Jasno mi je da Juventus ima devet bodova prednosti, ali mi nije jasno kako je Roma mislila slaviti s takvim pristupom i taktikom? Stoga mislim da se mora staviti pritisak na trenere i promijeniti mentalitet i shvacanje igre kao takve."

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo