LEGENDA ARSENALA DALA DO ZNANJA: / 'Biliću prijeti otkaz? Ma to je suludo, kao što je suludo prozivati ga'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Legenda Arsenala Nigel Winterburn tvrdi kako menadžer West Hama Slaven Bilić nije pod nikakvim pristiskom zbog loših rezultata i da je 'suludo ga prozivati i tražiti njegovu smjenu'.

23.9.2016.
11:00
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Onu sreću i dobre rezultate koje je imao prošle sezone, ove nema! Slaven Bilić trenutno proživljava teške trenutke na klupi West Hama. Čekičari su zaredali s porazima, trenutno su na crnom nizu od četiri poraza u svim natjecanjima i mnogi otočki mediji upalili su alarm, a kroničari kluba i navijači počeli su paničariti. Pa tako neki pričaju da je Bilić samo prevara, ali ima i onih koji staju u njegovu obranu poput legende Arsenala Nigela Winterburna.

BILIĆA ČEKA ‘PAKAO’: ‘Izgubili smo pozitivnu aroganciju, valjda ćemo vratiti samopouzdanje’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će im vremena za prilagodbu

"Čujem kako je puno menadžera već sad pod pritiskom, ali to je suludo. Kao što je suludo prozivati Blića i tražiti njegovu smjenu. West Ham se preselio na novi stadion i već smo govorili kako će im biti potrebno vremena za prilagodbu. Zabrinjavajuće je što nije uspio osvojiti zacrtane bodove, a velike utakmice tek dolaze," rekao je Winterburn za Sky Sports News, čovjek koji je karijeru završio 2003. godine baš kao igrač West Hama.

Slijedi novi ispit

Bilić je dio kritike smirio minimalnom pobjedom u kupu protiv četvrtoligaša Accringtona 1:0 protiv kojeg se, doduše, do 96. minute sramotio 8stajalo na semaforu 0-0, a tad je gol iz slobodnjaka zabio Payet), a idući vikend očekuje ga novi domaći ispit, u goste na Olimpijski stadion doći će Southampton i moguća pobjeda u tom susretu mogla bi mu smiriti stolicu i ušutkati glasine o otkazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo