Dinamu prijeti katastrofa na Maksimiru!

Nogometni pohod Zlatana Ibrahimovića i društva se nastavlja. Nogometaši PSG-a slavili su i u utakmici 7. kola Le Championnata na Parku prinčeva protiv Sochauxa s glatkih 2:0.

30.9.2012.
9:59
VOYO logo

Momčad Carla Ancelottija lako se obračunala s tek 15. sastavom dosadašnjeg dijela prvenstva, te slavila dvama pogocima Kevina Gameira.

Parižani su poveli nakon svega 11 minuta igre kada je Javier Pastore asistirao, a iz prvog udarca prema suparničkom golu Gameiro zabio za 1:0. U 33. minuti utakmice Gameiro se odvažio na drugi udarac prema Sochauxovom golu, a isto je također završio iza leđa vratara Pouplina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju prvih 45 minuta Gameiro je u košarkaškom stilu imao stopostotnu realizaciju od dva pogotka iz isto toliko pokušaja, te 11 točnih dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je poluvremenu došlo do "zasićenja", barem u redovima domaćina, koji su možda već mislima u Portugalu gdje u srijedu igraju utakmicu 2. kola skupine A Lige prvaka protiv Porta.

U nastavku večeri igra se još pet utakmica Le Championnata, a trenutno vodeća momčad prvenstva Marseille svoj susret igra u nedjelju protiv Valenciennesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu 5. kola portugalske Primeire Porto, budući, ali i bivši, protivnik zagrebačkog Dinama u nogometnoj Ligi prvaka, iščupao je bod kod Rio Avea, momčadi koju je pobijedio na posljednja četiri gostovanja, odigravši 2-2...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miguel Lopes doveo je goste u vodstvo u 32. minuti susreta i rezultat se nije mijenjao sve do posljednjih 20-ak minuta. Tada je u razmaku od sedam minuta (78. i 85.) Tarantini preokrenuo rezultat i doveo Porto na rub poraza. Međutim, Kolumbijac Jackson Martinez spašava bod momčadi Vitora Pereire u 89. minuti utakmice, s kojim je Porto ipak skliznuo na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, ali uz isti broj bodova kao i prvoplasirana Benfica. Porto u sklopu 2. kola Lige prvaka u srijedu dočekuje financijski, a u posljednje vrijeme i igrački, moćnu parišku momčad PSG-a, koju vodi iskusni talijanski stručnjak Carlo Ancelotti. Porto je protiv Rio Avea nastupio u sljedećem sastavu: Helton; Miguel Lopes, Otamendi, Alex Sandro, Maicon; Gonzalez (Fernando), Defour (Kleber), Joao Moutinho, Martinez; Rodriguez, Atsu (Varela) Portugalska Primeira, 5. kolo: Rio Ave - Porto 2-2 Sporting - Estoril 2-2 Redoslijed: 1. Benfica 11, 2. Porto 11, 3. Braga 10, 4. Estoril 6...

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo