Nevjerojatan apsurd oko bivšeg trenera Hajduka

Nevjerojatne se stvari posljednjih dana događaju u talijanskom prvoligašu Laziju. Glavno je pitanje tko je u ovom trenutku trener prve momčadi.

2.1.2014.
8:39
VOYO logo

Nije tajna da se predsjednik kluba Claudio Lotito već neko vrijeme pokušava riješiti aktualnog stratega Vladimira Petkovića, koji odbija podnijeti ostavku. Petković će na ljeto preuzeti vođenje švicarske reprezentacije, a u Laziju sada pokušavaju pravnim putem dokazati da ih je Sarajlija prevario, točnije da im je lagao o pregovorima sa Švicarskim nogometnim savezom, čime je prekršio uvjete ugovora.

Lotito je već pronašao i novog trenera u liku Edoarda Reje, koji je vodio rimski klub od veljače 2010. do svibnja 2012. godine. I tu dolazimo do krajnje bizarne situacije. Reja, bivši trener Hajduka, počeo je voditi treninge Lazija iako je Petković još uvijek trener. Štoviše, na klupskoj web stranici je objavljena fotografija Reje na treningu, ali pritom nigdje nema informacije o tome da je on novi trener ili da je s Petkovićem raskinut ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se preko odvjetnika Paca D'Onofrija priopćenjem oglasio i Petković, koji tvrdi da nije prekršio uvjete ugovora jer će Švicarsku ionako preuzeti tek na ljeto, kad mu istekne ugovor s Lazijem. Dodao je da se još uvijek smatra trenerom rimskog kluba, te da će tražiti razgovor s Lotitom kako bi se riješila ova apsurdna situacija.

Lazio u ponedjeljak u 18. kolu Serie A igra protiv Intera. Valjda će čelnici kluba dotad razjasniti tko je trener prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo