LADIĆ ZA NET.HR O PRESUDI: / 'Imao sam osjećaj da me Dinamo želio prevariti. Sad vjerujem Mamiću da će mi uplatiti 7,5 milijuna kuna'

Image
Foto: pixell
14.9.2017.
11:44
pixell
VOYO logo

"Nakon petnaest, šesnaest godina vođenja tog spora, one nisu prisutne. Niti frustracija, ništa. Toliko je vremena prošlo, čovjek na to sve ogugla", započeo je Ladić za Net.hr komentar dobivene pravne bitke kojom bi na njegov račun, a najavio je i obećao tako Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, trebalo biti proslijeđeno 7,5 milijuna kuna.

‘GROBNA ATMOSFERA’ U MAKSIMIRU: Dražen Ladić blokirao Dinamo zbog duga od 7,5 milijuna kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnja u uplatu

"Drago mi je što je Zdravko to rekao, što je obećao da će sredstva biti uplaćena na moj račun. U to nemam razloga sumnjati", poručio je Ladić kojem je Dinamo zapravo ostao dužan 400.000 eura plaće.

Konačna brojka rezultat je naraslih kamata na glavnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je samo jedna stvar nejasna, zapravo tužna. Cijelo sam ovo vrijeme mislio kako je moguće da su isplate izvršene strancima, igračima koji su u klubu bili nekoliko mjeseci. Imao sam osjećaj da se domaće igrače htjelo prevariti. Ne tražim to, u toj priči ne treba biti sentimentalan, ali korektan svakako. A meni se čini da su domaći igrači klubu ipak više dali od stranaca koji su se ondje kratko zadržavali", zaključio je Ladić.

Mamić mu ništa ne zamjera

Priča o Ladiću, golmanu koji je za Dinamo branio od 1986. do 2000. godine, odjeknula je tijekom srijede, točnije Zdravko Mamić je bio taj koji je usred konferencije za medije priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u klub nakon suđenja i zatekao grobnu atmosferu. Pitao sam što se događa, informirali su me da je Dinamo prvi put u posljednjih 15 godina blokiran odlukom suda u korist Dražena Ladića koji je dobio presudu u visini od 7,5 milijuna kuna. Dinamo je još od 2002. u sudskom postupku s nekim igračima i, eto, došao je dan kad je Ladić dobio pravomoćnu presudu i ovršio račun Dinama. Nadam se da ćemo tijekom dana podmiriti obvezu. To mi je bio okidač da se obratim navijačima i građanima naše zemlje jer već dugo idemo prema kulminaciji uništenja hrvatskog nogometa, a prije svega reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegova poteza."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo