'KUNEM VAM SE ŽIVOTOM SVOG SINA': / Rijetko se kad vidi Ronaldo ovako preplavljen emocijama

Image
Foto: Screenshot
19.11.2016.
11:48
Screenshot
VOYO logo

Bez ijedne pobjede u skupini, uz dva slavlja u produžetku utakmice, jednim nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i jedine nakon osvnovnih 90 minuta, stigao je Portugal do prve europske krune u svojoj povijesti. Upravo je ona do suza ganula napadača i vođu momčadi koji je nakon susreta odigranog 10. srpnja održao emotivan govor zahvale svima.

"Želio bih se zahvaliti ovom čovjeku, njemu na prvom mjestu jer bez njega ovo ne bi bilo moguće", započeo je Ronaldo prstom pokazujući u smjeru izbornika Fernanda Santosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatim svim igračima, cijelom stručnom stožeru i svima uključenima u ovo. Nitko nije vjerovao u Portugal, ali istina je da smo uspjeli. Svi mi!", nastavio je naglašavajući kako mu je ovo jedan od najsretnijih dana u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravite individualne nagrade, Ligu prvaka, ovo ovdje je najsretniji trenutak mog života. Već sam tri ili četiri put plakao, brat me stalno smiruje, kažem mu da se ne mogu smiriti. Istina je, govorim to iz dubine duše i kunem se životom svog sina da sam strahovito sretan. Mogu to ponoviti 100 puta. Ovo je trofej koji je nedostajao. Hvala svima", nabrajao je kružeći prstom Ronaldo i opet istaknuo izbornika uz zahvalu na povjerenju koje mu je ukazao uz zaključak:

"Zaslužili smo ovo, ušli u povijest Portugala. Prvi smo kome je ovo uspjelo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo