FOTO: / Dinamovac ispalio - 'Ovo je velika šansa'

U Skupini B Europske Lige Dinamo će europsko proljeće pokušati dohvatiti preko nizozemskog PSV-a, ukrajinskog Černomoreca i bugarskog Ludogoreca.

30.8.2013.
15:12
VOYO logo

"Moglo je bolje, a moglo je i gore. PSV je atraktivan protivnik čije smo dobre igre gledali proteklih dana. Černomorec nam je, moram priznati nepoznanica i stari znanci Ludogorec. Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi, i mislim da možemo dosanjati svoj san", rekao je Krznar i nadodao:

"Ludogorec će imati velik motiv, ali oni su momčad koja će i nama donijeti ozbiljnost u pripremi utakmice, svjesni smo njihovih kvaliteta i da smo ih teško prošli. Pojačali smo se, oni se nisu oslabili, mogu reći da su tu negdje ostali kao prije, ali brojke su za papir, a na terenu je stanje nešto drugo. Bili smo u 2. jakosnoj skupini, znači da smo drugi favorit skupine, ali sigurno da Ukrajinci zahtijevaju respekt jer je njihova liga u najmanju ruku na renomeu naše. Ovo je jako dobar melem na ranu Lige prvaka", istaknuo je Krznar i osvrnuo se na Rijeku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam od srca Rijeci. Pokazali su kako se treba boriti za svoj klub, grad, momčad. Mislim da smo svi bili srcima uz njih i da je ta pozitivna energija doprinijela da i njih sada gledamo u Europa ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šanse Dinama je prokomentirao i napadač ModrihFatos Beqiraj.

"PSV i Ludogorec sam pratio kako igraju u kvalifikacijama, ali ukrajinsku momčad ne poznajem. Naravno da se nadamo bodovima ove godine u skupini i dat ćemo sve od sebe da budemo što bolji. Imali smo do ovog tjedna cilj ući u Ligu prvaka, ali sad nam je cilj igrati što bolje u Europskoj ligi. Kad sam došao igrati u Dinamo igrali smo Europsku ligu i mogli smo igrati protiv svih, tako da nam je sada ovo ponovno velika šansa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ždrijeba svoje dojmove je rekao i trener Ludogoreca Stojčo Stoev:

"Bili smo u četvrtom bubnju i nismo mogli imati specifične želje. PSV izgleda kao favorit. Prošle smo godine izgubili od Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka, ali ne smijemo pristupiti tim utakmicama tražeći osvetu. Ova je grupa izazov za nas i moramo iz utakmica izvći samo pozitivne stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo