Krv i jauk na ulicama: Strava i uzas zasjenili spektakl Lige prvaka

Dva navijaca PSG-a izbodena su nozem u srijedu navecer u blizini Camp Noua nakon utakmice nogometne Lige prvaka izmedu francuskog prvaka i Barcelone.

Rijec je dvama zasebnim incidentima, stoji u policijskom izvjestaju. Nanesene ozljede nisu opasne po zivot, a zrtve su prevezene u bolnicu na lijecnicki tretman. Jedna od njih zadrzana je na lijecenju.

U prvom napadu francuskog su navijaca zaskocila dvojica muskaraca koji su nosili skijaske maske. U drugom su napadu zaskocena trojica mladih francuskih navijaca od povece skupine napadaca. Prema policijskom izvjestaju, motivi napada zasad nisu poznati, a za pociniteljima se traga.

Najnoviji krvavi incident vezan uz nogomet u Spanjolskoj dolazi nepuna dva tjedna nakon sto je navijac Deportivo La Corune ubijen i bacen u rijeku neposredno u blizini stadiona Vicente Calderon nakon ogleda protiv Atletico Madrida.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2cv3y8

Inace, sama utakmica na Camp Nou zavrsila je slavljem Barcelone 3:1, sto je katalonskom klubu donijelo plasman u osminu finala Lige prvaka s prvog mjesta u skupini.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr