'Kroz nekoliko sati: Kaka odlazi, Modrić dolazi!'

Predsjednici Tottenhama i Real Madrida, Daniel Levy i Florentino Perez, u ponedjeljak će otvoriti novu rundu pregovora oko Luke Modrića, izvještava madridski dnevnik AS...

20.8.2012.
17:10
VOYO logo

"Modrićev bi transfer u Real mogao biti objavljen kroz nekoliko sati. Posao će završiti u krugu 30-ak milijuna eura plus pet ugovornih dodataka koji bi mogli podići Realov trošak. U prilog madridskom klubu ne ide pretvorba eura u funte, valutu u kojoj će morati izvršiti uplatu. Ipak, sve su to samo pojedinosti koje se moraju riješiti prije no što Real konačno predstavi Modrića navijačima na Santiago Bernabeuu", piše AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je, nakon otvarajućeg Tottenhamova poraza kod Newcastleea u utakmici prvog kola, trener londonske momčadi Andre Villas-Boas izjavio da će tema Modrić biti riješena vrlo brzo.

Daily Mail je pak u ponedjeljak objavio da je Real, zbog Modrićeva dolaska, spreman pustiti Brazilca Kaku na jednogodišnju posudbu u – Manchester United. Sir Alex Ferguson uzbuđen je mogućnošću potpisivanja 30-godišnjeg veznjaka kojem se nekad divio, no skeptičan je u pogledu njegovih fizičkih kapaciteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na press-konferenciji nakon uvodnog remija u novu sezonu Primere, 1-1 u Madridu protiv Valencije, Jose Mourinho odbio je govoriti o mogućem dovođenju Hrvata o kojem svi pričaju ili Benficina Belgijca Alexa Witsela, kojeg Madriđani čuvaju za slučaj da im ne uspije angažirati hrvatskog veznjaka.

"Ne želim govoriti o igračima drugih klubova i to jako dobro znate. Mogu vam govoriti samo o Realovim igračima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica protiv Valencije pokazala je da Modrić nemaštovitoj veznoj liniji madridskog kluba definitivno ne bi loše došao.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo