Kranjčar poručio Mamiću: 'Nikad neću prestati piti, ali se nikad neću drogirati'

'Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati!

22.8.2013.
23:02
VOYO logo

"Ako počne živjeti sportski i ostavi se alkohola neka preuzme Dinamo", poručio je Zdravko Mamić nakon što je s klupe Modrih potjerao Krunu Jurčića.

No, stigao je brzi odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati!", rekao je Cico Kranjčar i nadodao:

"Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu. Ja njega ne pitam o njegovom, niti me to zanima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar je istaknuo kako je spreman preuzeti Dinamo ako ga Mamić stvarno želi.

"Ako me Mamić želi, neka sa mnom razgovara 'face to face'. Meni je drago ako se o meni razmišlja kao o treneru Dinama. Ali mi nije drago ono što sam vidio na utakmici s Austrijom. Dogodilo se ono što je rekao Otto Barić, olako su shvatili Bečane i Austria je nadigrala Dinamo. No, tih 0:2 da se nadoknaditi u uzvratu, ja sam optimist", zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo