KRANJČAR NE SUMNJA U PROLAZ: / 'Mogli smo i uvjerljivije pobijediti, ali idemo dalje'

Image

Trener zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar izrazio je zadovoljstvo pobjedom protiv imenjaka iz Tbilisija i vjeru da će njegova momčad izboriti odlučujuće pretkolo Lige prvaka.

26.7.2016.
23:08
VOYO logo

Modri su u prvoj utakmici 3. pretkola pred desetak tisuća navijača na Maksimiru svladali gruzijskog prvaka s 2-0. Iako su prilično slabo ušli u utakmicu, u završnici prvog poluvremena su stekli veliku prednost pred uzvrat zahvaljujući golovima Soudanija u 39. i Ćorića u 42. minuti.

Image
MAKSIMIR SLAVI: /

Dinamov dragulj u tri minute sredio Gruzijce i doveo Modre korak bliže eliti

Image
MAKSIMIR SLAVI: /

Dinamov dragulj u tri minute sredio Gruzijce i doveo Modre korak bliže eliti

'Možemo zabiti u gostima'

"Nije dobro krenulo, prvih 15-ak minuta nismo bili na željenoj razini, ali kasnije smo došli ne samo do golova, već i do situacije da pobijedimo s uvjerljivom prednosti. Posebno u drugom poluvremenu kada smo imali dosta situacija dva na jedan ili tri na dva. No, i ovako je rezultat odličan. Zahvaljujem publici koja je bila u lijepom broju i bodrila nas cijelo vrijeme što nas sve veseli", rekao je Kranjčar za Arenasport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Unatoč prilično uvjerljivoj pobjedi, trener Zagrepčana i dalje je pun poštovanje prema suparniku iz Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje tvrdim da je Dinamo Tbilisi kvalitetan, ali mi smo bolji i trebali smo po igri imati uvjerljiviju pobjedu. Mislim da nas čeka neizvjesna utakmica sljedeći tjedan, ali možemo postići gol u gostima i ovaj rezulat nam daje samopoudanje i vjeru da ćemo ići dalje", dodao je Kranjčar koji je iznenadio uvrštenjem mladog Benkovića u početnu postavu umjesto iskusnog stopera Schildenfelda.

'Benković je bio izuzetan'

"Benković je bio izuzetan, zaslužio je da ući u prvih 11. Nije time umanjena vrijednost Schife koji svojim iskustvom može pomoći. Dobro je da je Ben odigrao kvalitetno, ulijeva povjerenje svojom stabilnošću i nadam se da će mu to biti poticaj za ubuduće", rekao je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je dao ocjenu trenutnog stanja svoje momčadi koja je prošli tjedan ostala bez prve zvijezde Marka Pjace koji je otišao u Juventus.

"Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji, a sigurno je da ćemo još neke stavri popraviti. Zadovoljan sam trenutnim stanjem jer smo imali kratke pripreme, ali sada se polako dižemo i dolazimo do onoga što sam zamislio", zaključio je popularni Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo