KRAMARIĆ ĆE PAMTITI KIJEV: / Junak hrvatske pobjede otkrio kakve je promjene donio novi izbornik

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nije bilo previše euforije kod Andreja Kramarića, dvostrukog strijelca za Hrvatsku u velikoj pobjedi protiv Ukrajine (2-0).

9.10.2017.
23:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski su nogometaši slavili u Kijevu i zauzeli drugo mjesto u skupini I te izborili plasman ju dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Image
BRAVO VATRENI, HRVATSKA IDE U DODATNE KVALIFIKACIJE ZA SP: /

Fenomenalni Andrej Kramarić nas je odveo do velike pobjede u Kijevu!

'Ostaje žal zbog Finaca'

"Sretan sam i zadovoljan, sigurno ću pamtiti ovu utakmicu. Ali koliko god sada slavili, priča još nije završena, čekaju nas dvije iznimno teške utakmice. Ostaje žal zbog primljenog gola protiv Finaca, mogli smo i bolje riješiti ove kvalifikacije", rekao je Kramarić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Potrošili smo se i fizički i psihički protiv Ukrajine. Pripremili smo se jako dobro, nije bilo panike, igrali smo strpljivo, onako kako smo se dogovorili, nismo srljali. Čekali smo i uspjeli iskoristiti dvije prilike. Ostala nam je nada u plasman na SP, a ova utakmica je put kako treba igrati. Nadamo se da ćemo ići povijesnim stopama Hrvatske i proći na kraju", dodao je napadač Hoffenheima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi smo znali što trebamo raditi'

Na pitanje što je novo donio izbornik Zlatko Dalić, koji je nakon remija protiv Finske zamijenio Antu Čačića, odgovorio je:

"Nismo mogli puno napraviti u 24 sata, ali jasno nam je dao do znanja gdje tko treba stajati na terenu. Svi smo znali što trebamo raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo