KRALJEVI STAVILI RUKU NA KRUNU: / Real 90 minuta udaljen od naslova kojeg čeka od 2012. godine

Image
Image

Bez većih problema odradili su nogometaši Real Madrida zaostalu utakmicu 21. kola španjolskog prvenstva u kojoj su u srijedu navečer gostovali kod Celte.

17.5.2017.
22:53
VOYO logo

Real je ovom pobjedom stigao do 90 bodova i sada ima tri više u odnosu na Barcelonu pred kojom je ogled posljednjeg kola, domaća utakmica protiv Eibara. Madridski klub će do naslova, svog prvog od sezone 2011/12 i 33. ligaškoj u klupskoj povijesti, pokušati doći na gostovanju kod Malage.

Kako bilo, tri boda osvojili su Realovi nogometaši (Luka Modrić cijelu utakmicu, Mateo Kovačić od 71. minute) pogocima Cristiana Ronalda na dodavanja Isca, odnosno lakim golom Karima Benzeme na asistenciju Marcela niti minutu nakon što je na 1-2 smanjio Guidetti. Konačan rezultat postavio je Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/U9al

Istaknuti posebno treba Ronaldovu 'bombu' iz desete minute kojom su gosti poveli 1-0 što je bio Portugalčev prvi pogodak izvan šesnaesterca nakon jedanaest uzastopnih unutar kaznenog prostora suparničkih momčadi. Ujedno i 367. ligaški, rekordni kada je pet najjačih europskih prvenstava u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je stigao do 13. pogotka u posljednjih osam utakmica za klub i 39. u 45. utakmici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco je, pak, svojim asistencijama stigao do brojke osam u toj statističkoj kategoriji, a pridoda li im se i deset postignutih pogodaka dobiva se podatak da je veznjak s najboljim napadačkim učinkom u cijelom španjolskom prvenstvu. Četrnaest što golova, što asistencija stiglo je u njegovih posljednjih petnaest nastupa. Marcelu je, pak, asistencija bila deseta ligaška u ovoj sezoni. Usporedbe radi, ima jednu više od Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo