Kovačiću stiže pojačanje: Najplaćeniji igrač svijeta se vraća u Inter?

Samuel Eto'o želi se vratiti u Inter, tako tvrde talijanski mediji koji kamerunskog napadača povezuju s povratkom na San Siro. Tako je proveo dvije fantastične godine.

12.8.2014.
7:00
VOYO logo

S Interom je osvojio sve što je mogao, talijanskog prvenstvo i Kup, kao i Ligu prvaka. Uostalom, on je jedini igrač koji je osvojio takav 'treble' u dvije uzastopne godine. Prvo je to napravio u Barçi, pa ponovio u Milanu.

Za Inter je u 101 utakmicu zabio 53 gola, ali i senzacionalno otišao u Rusiju za nevjerojatnih 20 milijuna eura po sezoni. Toliko je Samuel Eto'o zarađivao u Anžiju, kao niti jedan igrač dosad ali klub iz Mahačkale je presušio i prošlog je ljeta Eto'o potpisao za Chelsea za 'tričavih' osam milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/lKS8wl4S_Gs

Sada će pristati i na znatno manju plaću, navodno ga se i povezuje s Ajaxom, ali kako talijanski mediji donose, u Interu bi igrao i za četiri milijuna. Nekako će valjda preživjeti s primanjima od 10.000 eura dnevno, plus bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interov predsjednik Erick Thohir nije baš oduševljen tom idejom, jer slaže novu mladu momčad, ali klub treba napadač. Icardi, Osvaldo i Palacio baš i ne djeluju kao trojka koja može voditi Inter prema 'scudettu'. Kad bi trener Mazzarri dobio Eto'oa, to bi bila sasvim druga priča. Kameruncu su 33 godine, ali majstor je majstor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo