KOVAČIĆ SE NE PREDAJE: / Evo kako je odlučio dokazati Zidaneu koliko mu je stalo do ostanka u Realu!

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (22) i dalje je vrlo neizvjesna. U Real Madridu se neće tako lako izboriti za priliku, ali naš veznjak se nema namjeru predati.

20.7.2016.
9:19
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Kovačić je u Real došao prošlo ljeto iz Intera i to na inzistiranje tadašnjeg trenera Rafaela Beniteza. Platili su Madriđani odštetu od 30 milijuna eura, ali bivši nogometaš Dinama nije se uspio nametnuti - i kod Beniteza i kod njegova nasljednika Zinedinea Zidanea je imao vrlo malu minutažu.

Sve jača konkurencija

Situaciju dodatno komplicira Realovo djelovanje na nogometnom tržištu. Naime, prema pisanju Marce, Kraljevski klub je na pragu dovođenja Andrea Gomesa iz Valencije, a kako Portugalac pokriva slične pozicije kao Kovačić, jasno je da će to dodatno ugroziti status hrvatskog reprezentativca. Baš kao i povratak s posudbe 20-godišnjeg Marca Asensija koji je odradio odličnu sezonu u Espanyolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca navodi da je Zidane zadovoljan Kovačićevim radom, ali je i svjestan da mu ne može jamčiti veću minutažu. Real zato osluškuje ponude, a zanimanje za Kovačića je dosad pokazalo nekoliko klubova iz Italije kao i engleski Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Kovačić se nema namjere olako predati. Premda je zbog nastupa na Europskom prvenstvu imao pravo na produljeni odmor, samoinicijativno ga je skratio odmor i otputovao s momčadi na pripreme u Montreal ne bi li se na taj način nametnuo Zidaneu. Koliko god se, međutim, trudio, zasad je ipak izglednija opcija odlaska iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo