KOVAČIĆ PREKO NOĆI POSTAO SPASITELJ HRVATSKE: / 'Koga nema bez njega se može - i mora!'

Image
4.10.2016.
18:22
VOYO logo

Marko Rog pokazao je, barem ono malo što je odigrao, klasu na Euru proteklog ljeta i opravdao Čačićev poziv. U stručnom stožeru Vatrenih prije ove drame s ozljedama koje su pogodile reprezentaciju, procijenjeno je kako je bitnije da Rog bude na raspolaganju izborniku U-21 Hrvatske Nenadu Gračanu za odlučujući eurokvalifikacijski sraz protiv europskog prvaka Švedske.

HRVATSKA ‘CRNA LISTA’! Liječnik

'Božica Fortuna' Hrvatskoj okrenula leđa

U toj utakmici, mladi Vatreni jurišaju na pobjedu koja ih vodi na smotru najboljih mladih reprezentacija "Starog kontinenta". No, "Božica Fortuna" poigrala se sa sudbinom Modrića, Rakitića, Lovrena, Pjace i Ćorluke (njegovo je stanje optimističnije) i ostavila Hrvatsku desetkovanu uoči kvalifikacijskih utakmica za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nastala je rupa u sredini. Modrić i Rakitić dva su najvažnija igrača veznog reda Hrvatske. Njihovim izostankom, Čačić se našao u problemima i morao je posegnuti za promptnim rješenjem. I našao ga je. U reprezentaciju je pozvao Marka Roga i kapetana Dinama Domagoja Antolića.

'Oni zaista puno znače reprezentaciji'

"Naravno, žao mi je suigrača što su se ozlijedili. Oni zaista puno znače reprezentaciji. Ali eto, ja ću dati sve od sebe pa ćemo vidjeti što će izbornik odlučiti", kazao je po dolasku među Vatrene za HNTV Domagoj Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVI ŠOK ZA HRVATSKU: Čačić nakon Modrića, Lovrena i Rakitića ostao bez još jednog ključnog igrača – Pjace!

Dejana Lovrena zamijeniti će stoper Rijeke Matej Mitrović koji je tako dobio veliku šansu za dokazivanjem u A selekciji Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šansa za Mitrovića

"Uvijek je lijepo vratiti se ovdje. Svima je čast igrati za reprezentaciju, tako da sam jako sretan i zadovoljan što mi je izbornik pružio priliku. Ako kojim slučajem dobijem priliku na terenu, pokušat ću je maksilano dobro iskoristiti", objasnio je Mitrović.

KAKO ĆE IZGLEDATI HRVATSKA BEZ ČETIRI KLJUČNA IGRAČA: Je li ovo Čačićevih 11 za Kosovo i Finsku?

Marko Rog protiv Kosova i Finske bit će vrlo važan adut Čačića u lovu na važne bodove za Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rog će biti važan Čačićev adut

"Nije mi drag razlog zbog kojeg sam ponovno sa A reprezentacijom. Drago mi je svaki puta biti pozvan u hrvatsku reprezentaciju, bez daljnjega. Bez obzira radi li se o mladoj reprezentaciji ili A vrsti. Sigurno da je to jako lijep osjećaj", izjavio je Rog.

Image
Image

Kovačić zamjena za Modrića

Kao potencijalna zamjena za Luku Modrića na travnjaku, nameće se Mateo Kovačić, njegov suigrač iz Real Madrida. Trener KraljevaZinedine Zidane Kovačiću je u Los Blancosima dodijelio upravo tu zadaću u nedostatku maestra igre Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da će nam nedostajati naši ozlijeđeni igrači. Zaista ih ima dosta. Čak i ovi najbolji i najbitniji stožerni igrači. Ali kao što se kaže, bez onih kojih nema se može i mora! Mi moramo radit, trenirati dobro i biti spremni u četvrtak za Kosovo. Ja sam uvijek spreman za reprezentaciju. Igram sad dosta dugo u njoj. Prošao sam i pripreme. Dobro se osjećam i spreman sam i ovdje igrati", kazao je Kovačić i otkrio kako je Luka Modrić nakon operacije.

"Bio sam jučer kod njega. Operiran je i hvala Bogu, sve je dobro prošlo. On je dobro. Sad mu slijedi dva tjedna oporavka i mislim da će on biti spreman uskoro", istaknuo je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da smo dovoljno kvalitetni da ih nadomjestimo'

"Već je dovoljan hendikep bio izostanak Modrića, Rakitića i Lovrena, a sada je otpao i Pjaca koji također mnogo daje reprezentaciji. Mislim da smo dovoljno kvalitetni da ih nadomjestimo kolektivom. Pojedinačno ih, naravno, ne možemo zamijeniti", prokomentirao je Kovačić i kazao kako je spreman preuzeti odgovornost i u reprezentaciji u utakmicama protiv Kosova i Finske.

"Uvijek se može bolje i radim na sebi. Prva mi je godina u Real Madridu bila dosta teška, no tu sam i dobro se osjećam. Svi žele igrati, a izbornik će na kraju odlučiti. Moramo biti usredotočeni na svoju igru i pokazati svoje najbolje lice. Moglo bi biti teško, ali vjerujem da smo dovoljno kvalitetni da dobijemo obje utakmice", zaključio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo