[FOTO] KOVAČEV PONAJBOLJI IGRAČ NAKON DVIJE GODINE MEĐU VATRENIMA: / 'Jedva čekam da počne utakmica'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatski napadač Ante Rebić, koji se nakon dvije godine ponovno našao na reprezentativnom popisu, izrazio je zadovoljstvo što može ponovno zaigrati u najdražem dresu.

7.11.2017.
20:54
Marko Prpic/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"Naravno da mi je drago vratiti se u najdraži dres i sretan sam što sam opet ovdje. Izbornik Dalić me pratio te zna moje kvalitete, i ako mogu pomoći spreman sam uskočiti. Zdrav sam, pun samopouzdanja, igram u kontinuitetu i jedva čekam da počne utakmica", kazao je u utorak Rebić, koji je posljednji nastup u hrvatskom dresu ostvario u lipnju 2015.

GRČKU ČEKA PAKLENA ATMOSFERA: U prodaju puštene dodatne ulaznice za veliku utakmicu u četvrtak

Rebić je u dobroj formi, ove sezone je u dresu Eintrachtu iz Frankfurta, kojeg vodi bivši izbornik Niko Kovač, upisao četiri gola i jednu asistenciju, i uz Sébastiena Hallera je najkorisniji igrač Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

07.11.2017., stadion Maksimir, Zagreb - Dolazak igraca na trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice protiv Grcke za odlazak na SP u Rusiju. Ante Rebic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

KRAMARIĆ I REBIĆ UOČI KLJUČNIH UTAKMICA: ‘Grci igraju prljavije i prgavije za reprezentaciju nego za klub’

"Mislim da igram jako dobro za Eintracht, trener mi vjeruje, a ključ je u kontinuitetu i zdravlju. Dugo surađujem s Kovačem, još od mlade reprezentacije. Naša suradnja u Frankfurtu uspješna je od prvog dana i nema je potrebe mijenjati", napomenuo je Rebić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VATRENI DRIL NA KIŠNOM MAKSIMIRU: Grčka se bliži, nema mjesta opuštanju

Image

VATRENI DRIL NA KIŠNOM MAKSIMIRU: Grčka se bliži, nema mjesta opuštanju

Prva utakmica dodatnih kvalifikacija za SP 2018. je 9. studenoga u Zagrebu, a uzvrat 12. studenoga u Pireju. Stoperski par grčke reprezentacije u Zagrebu trebali bi činiti Sokratis Papastathopoulos iz Borussije Dortmund te Kyriakos Papadopoulos iz HSV-a. Doduše, nastup Papastathopoulosa je upitan jer se je ozlijedio proteklog vikenda u susretu protiv Bayerna.

DALIĆEV VAŽAN ADUT IMA HENDIKEP, ALI I VELIKU MOTIVACIJU: ‘Igrat ćemo kao ludi da ispravimo propušteno’

"To su potpuno različiti igrači u klubu i u reprezentaciji, u reprezentaciji vole provocirati. A Sokratis Papastathopoulos jedan je od najtežih suparnika protiv kojih sam igrao, snažan je, brz i ima dobru tehniku. Neće nam biti lako protiv njihove obrane. No, Hrvatska je kvalitetnija i to moramo dokazati na terenu. Nadam se punom stadionu jer nam treba dobra atmosfera", rekao je Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo