Kovač neće tolerirati sramoćenja: 'Bacili su ljagu na sve nas!'

Izbornik Hrvatske Niko Kovač bio je polovično zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači u remiju protiv Švicarske (2:2). Utakmica u St.

5.3.2014.
23:09
VOYO logo

"S prvim poluvremenom nisam zadovoljan, s drugim jesam. Konačnim rezultatom sam također zadovoljan. U većini utakmice naša ofenziva nije štimala kao što sam ja to htio, ali bit će bolje. Švicarci su momčad na velikom nivou i možemo biti sretni i hvala im što smo mogli igrati protiv jedne takve ekipe. Problemi su nastali što smo igrali presporo i u širinu, nismo igrali okomito kako smo se dogovorili. Protivnik nas je uvijek stizao i stiskao. No, to je naš mentalitet, čim se možemo malo opustiti odmah imao pristup kao da je sve lako, a zna se da to nije tako. Nastavak je bio puno bio puno bolji", započeo je svoju analizu Niko Kovač.

Izbornik je iskazao zadovoljstvo igračima koje je htio isprobati kao pomoćna rješenja za SP, a posebno je pohvalio Matu Maleša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam igračima koje sam htio isprobati, vidio sam neke stvari, ali imamo još dvije utakmice prije Brazila. Maleš je odigrao jednu jako dobru utakmicu."

//www.youtube.com/embed/1MqgETd5mPs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko se požalio što uoči utakmice nije imao vremena za uigravanje ekipe.

"Trenirali smo samo dva dana, nisam bio sretan s tim, ali imat ćemo vremena za uvježbavanje. Kao prvo se nadam da će svi ostati zdravi, nemamo takav fond igrača kao druge jake reprezentacije i zato svi moraju biti motivirani i u klubovima, dodatno raditi, jer kad završi sezona nećemo imati vremena za bazične pripreme. Vremena će biti jako malo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio je i Danijela Subašića koji je u ovoj utakmici stao na vrata umjesto Stipe Pletikose.

"Subašić kod oba gola nije mogao ništa, ostatak posla je odradio jako dobro, bio je miran i siguran i ja sam zadovoljan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, Kovač je iskazao nezadovoljstvo jednim dijelom naših navijača koji su u drugom dijelu palili baklje, a jednu ubacili na teren. Bilo je na tribinama i uvredljivih transparenata tipa: 'Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta'.

"Atmosfera je bila odlična, osim što bih se htio ispričati Švicarcima za neke naše tzv. navijače kojih je ovdje bilo malo, ali su bacali ljagu na sve nas", poslao je izbornik jasnu poruku 'takozvanim navijačima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo