Kovač najavio veliko iznenađenje u reprezentaciji!

Hrvatska reprezentacija u subotu ujutro je odradila trening u Bad Tatzmannsdorfu, a kasnije su pred novinare izašli izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna.

24.5.2014.
15:38
VOYO logo

Kapetan je posljednji stigao, nedostaju samo Modrić i Kranjčar, zbog važnih utakmica koje igraju ove subote. Na treningu Kovač nije imao i Domagoja Vidu, koji se oporavlja od lakše ozljede.

"Pokušavamo ne gubiti vrijeme, pokušavamo biti brzi i zanimljivi. Svi su bili posvećeni treningu, i nikome neće biti dosadno. Naučio sam da je vizualizacija 70 posto učenja. Bez slike ili ploče teže je shvatiti, mi vježbe objašnjavamo na ploči. Mislim da je to jednostavnije i za igrače i za trenere", objasnio je Niko svoje trenerske metode u tekstu na službenoj stranici HNS-a i okrenuo se suparnicima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo sve tri momčad. Znamo kako igraju i znamo oko 90 posto njihovih sastava. Imamo svoja razmišljanja i svoje postave. Prvo gledamo sebe, moramo imati svoj stil i sustav te sada radimo univerzalnu pripremu. Posebna priprema za Brazil na redu će doći tek u Brazilu".

Izbornik je pohvalio Jelavića i Rebića, ali i neočekivano kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo može li Bubnjić biti rješenje za lijevu stranu, a kod Vide srećom ništa nije puknulo i za dva ili tri dana bit će u punom ritmu treninga".

"Svaki put je sve bolji osjećaj kada se spremamo za veliki turnir. Posebno, jer je san svakog igrača otvoriti prvenstvo u zemlji koja je svakom asocijacija za nogomet. Iskreno, jedva čekam otputovati tamo. Njihova najveća snaga je što igraju kod kuće", smatra kapetan Srna o Brazilu, dok je usporedio momčad s kojom su igrali 2006. na SP-u i Njemačkoj i sadašnji Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovaj Brazil bolji. Imaju najboljeg izbornika i niz mladih igrača koji igraju velike uloge u svojim klubovima. Čine mi se opasnijima nego su to bili na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo