KORAK PREMA SENZACIONALNOM USPJEHU: / Dom sportova je svjedočio velikoj pobjedi hrvatskog prvaka

Image

Nogometaši hrvatskog futsal prvaka Nacionala otvorili su natjecanje u B skupini Elitne runde Futsal Cupa pobjedom 2-1 protiv Araza u susretu igranom u Dvorani II zagrebačkog Doma sportova.

23.11.2016.
23:12
VOYO logo

Ovom pobjedom Nacional je načinio veliki korak prema plasmanu na 'Final Four' što bi bila prava senzacija. U čvrstom i neizvjesnom susretu hrvatski prvak je poveo u 36. minuti pogotkom Tihomira Novaka. Kapetan Nacionala devet sekundi prije kraja je zabio za 2-0, a Araz je u posljednjim trenucima tek ublažio poraz golom Finea.

U subotu protiv prvaka Europe

U drugom susretu ove skupine aktualni europski prvak, ruska Ugra Jugorsk, bez većih je problema pobijedila Hamburg 4-0 uz dva gola sjajnog Brazilca Edera Lime. Podsjetimo, samo će pobjednik zagrebačkog turnira izboriti plasman na Final Four koji će se održati u travnju iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu Nacional će u četvrtak u 20.30 sati odmjeriti snage protiv Hamburga, a subota donosi pravi spektakl, okršaj protiv aktualnog prvaka Europe, također u 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostala tri turnira Elitne runde održavaju se u Almatiju, Mariboru i Lisabonu. Za nas je zanimljiv turnir u Mariboru gdje nastupa slovenska ekipa Brezje Maribor koju vodi hrvatski stručnjak Robert Grdović. U dvoboju 1. kola Grdovićeva momčad je pobijedila srpski Ekonomac iz Kragujevca 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo