Konačno se oglasio i Niko Kovač: 'Ne mogu vjerovati da me oni najviše blate'

Izbornik naše nogometne reprezentacije Niko Kovač konačno se oglasio nakon dolaska u Hrvatsku. Osvrnuo se na ostvareno na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

5.7.2014.
23:05
VOYO logo

"Nije istina da sam izbjegao razgovore na temu ispadanja iz grupe. O tome sam pričao na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice u Recifeu. Odmah drugog dana, u našem kampu, održao sam još jednu tiskovnu konferenciju i bio na raspolaganju (i) hrvatskim novinarima, koji su me mogli pitati što god ih je zanimalo", poručio je izbornik u razgovoru za Sportske novosti na pitanje o skrivanju nakon ispadanja u Brazilu i osvrnuo se na samokritičnost koja mu je nedostajala nakon kraha.

"Poteze sam vukao u dobroj vjeri, pokazalo se da sam pogriješio. Pa naravno da nakon toga saznanja ne bih sada ponovio istu stvar. No, zar je ta kriva procjena dovoljna za ovu hajku na mene, pogotovo od strane trenera? Ne mogu vjerovati da me najviše blate čak i oni koji su mi se osobno nudili da ih povedem u Brazil kao savjetnike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je komentirao i priču o otkazima.

"Hrvatska nema široku bazu i svaki nam je igrač potreban, i na svakog računamo ako je spreman podrediti se momčadi. Svaka čast svakome pojedincu, ali ni jedan igrač, kao ni trener, ma kako se zvao ne može biti iznad interesa reprezentacije i tako ću se ponašati sve dok sam izbornik", ocjenio je i za kraj spomenuo nastavak svog posla na izborničkoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prihvatio sam ovaj častan posao prije Islanda u dogovoru s HNS-om, i to na dužu stazu. Kako se nisam euforično ponašao nakon što smo izborili SP, tako sada neću pasti u tešku depresiju jer nismo prošli u osminu finala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo