KONAČNO SE IZJASNIO: / Pep Guardiola otkrio svijetu gdje nastavlja karijeru

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE
Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Trener Bayern Munchena, veliki katalonski stručnjak Pep Guardiola, otkrio je kako će od sljedeće sezone raditi u Premier ligi.

5.1.2016.
14:01
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Prije nešto više od dva tjedna, Bayern Munchen je obznanio kako će ih Pep Guardiola voditi još samo do kraja sezone, a od sljedeće sezone momčad će biti pod palicom Carla Ancelottija. Mediji špekuliraju kako bi novi klub Guardiole mogao biti Manchester City, no Katalonac ističe:

Image
LOVA DO KROVA: /

Pep Guardiola postaje najplaćeniji trener svijeta?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gladan novih izazova

"Nisam još odlučio koji ću klub preuzeti u Engleskoj. No, jedno je sigurno. Još uvijek sam mlad i gladan novih izazova u karijeri koja je daleko od njenog završetka", kazao je Pep Guardiola, kojeg bi na svojoj klupi htjele vidjeti brojne engleske i europske momčadi, među njima i Chelsea koji je nakon Mourinhovog otkaza do kraja sezone preuzeo Guus Hiddink. Također, Guardiolu se spominje i u kontekstu Manchester Uniteda, ali i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ništa nije dogovoreno

"Razlog zašto nisam produžio ugovor s Bayernom je vrlo jednostavan. Želim se okušati kao trener u Premier ligi", jasan je Guardiola koji je i dao do znanja:

"Kad budem sve dogovorio sa svojim budućim klubom, onda će klub sve iskomunicirati i otkriti. U ovom trenutku ne mogu ništa više reći od ovoga jer još ništa nije dogovoreno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je Bayern Munchen preuzeo 2013. godine, a od tada pa do danas s bavarskim gigantom ostvario je uspjehe poput dva naslova u Bundesligi, jednog njemačkog Kupa, europskog Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva. Čelnici Bayerna htjeli su da Guardiola produži ugovor i ostane u Njemačkoj, ali njihove želje nisu uslišene. Guardiola ima nove izazove, koji stanuju dalje od Munchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo