KONAČNO JE ISPRAVLJENA VELIKA ČAČIĆEVA NEPRAVDA: / 'Još nisam sasvim svjestan svega što se događa'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Izabranici Ante Čačića odrađuju treninge uoči sraza s Meksikom, a Ivan Santini ne skriva uzbuđenje što će braniti hrvatske boje.

25.5.2017.
9:42
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Za Hrvatsku će zaigrati nakon izvrsne sezone u Ligue 1, gdje je postigao 15 pogodaka i pomogao Caenu zadržati prvoligaški status. Svojim odličnim igrama natjerao je izbornika Antu Čačića da mu konačnop uruči poziv za jednu reprezentativnu akciju.

ZVIJEZDA HRABRI HRVATSKU S DESET DEBITANATA: ‘Zašto ne bi smo pobijedili i u ovakvom sastavu?’

Čačić ga je do sad ignorirao

Iako se radi o prijateljskoj utakmici s Meksikom, iako Čačić nije mogao u Los Angeles otputovati u najjačem sastavu zbog klupskih obveza velikog broja igrača (nekima sezona još uvijek traje) pa je zato priliku dao čak desetorici debitanata, za Santinija je ovo velika stvar, a i ispravljena je nepravda prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je Santinija do sad ignorirao, iako je "zadarski bombarder" zabijao i još prije zaslužio poziv. No, čini se kako je tome došao kraj i kako će Santini biti u Čačičevom fokusu i za naredne kvalifikacijske utakmice, kao što je na popisu za Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BILO JE TU SVEGA: Caen se spasio remijem kod favoriziranog PSG-a, Santini sad može debitirati za

"Još nisam sasvim svjestan svega što se događa, a razmišljam samo o utakmici s Meksikom, kako se što prije oporaviti od puta, odmoriti i kako ćemo ostaviti dobar dojam. Uzbuđeni smo, većina nas još nije bila u Sjedinjenim Američkim Državama. Ljudi su u Los Angelesu pristupačni, prilaze nam na ulici, premda ih čudi što se bavimo nogometom", ispričao je Santini u razgovoru za službenu internetsku stranicu HNS-a.

'Vjerujemo u pozitivan rezultat'

S obzirom na kratko razdoblje priprema, Santini ističe što će biti ključno za dobar nastup u subotu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško se možemo taktički upoznati i pripremiti u ovih nekoliko dana, zato je najvažnije da budemo svježi i da svatko pruži svoj maksimum. Tada će nas biti teško pobijediti. Susret s Meksikom bit će veliki izazov. Svi znaju kakva je situacija, ali nismo opterećeni i vjerujemo u pozitivan rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku sa sjevernoameričkog kontinenta ostat će u kadru za kvalifikacijsko gostovanje na Islandu.

'Bila je teška odluka napustiti klub koji se bori za trofeje'

"Treniranje s ponajboljom veznom linijom svijeta bit će iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Sretan sam što sam napokon došao do toga, jedva čekam. Utakmica s Islandom mogla bi mnogo toga odlučiti u kvalifikacijama koje smo zasad odlično odigrali. Nadam se da neće biti problema kao u nekim prijašnjim kvalifikacijama", rekao je Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je teška odluka napustiti klub koji se bori za trofeje kako bih došao u klub koji se bori za ostanak, no radi se o jačoj ligi i ispalo je odlično. Dobro sam se uklopio u Caen, prihvatili su me suigrači, a unatoč turbulentnoj sezoni s usponima i padovima ispunili smo cilj i ostali u prvoligaškom društvu. Na meni je da to dogodine pokušam potvrditi svoj učinak", zaključio je Ivan Santini.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo