KOGA BRIGA ZA NAVIJAČE: / Srednji prst nije bio dovoljan za izbacivanje iz kluba

Image
Foto: Screenshot

Tresla se brda, rodio se miš. Paulo Machado ostaje igrač Dinama - srednji prst upućen maksimirskoj publici nije bio dovoljan da ga braća Mamić potjeraju iz kluba.

31.7.2015.
13:21
Screenshot
VOYO logo

Dinamo je za petak sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je trener Zoran Mamić postrojio cijelu momčad, te objavio da Machado ostaje član Dinama. Klub ga je kaznio sa 100.000 eura, a taj će iznos biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Machado je, podsjetimo, u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea (1:1) pri izlasku iz igre pokazao srednji prst maksimirskoj publici koja mu je zviždala zbog loše igre. Kasnije se ispričao putem Facebooka, što je očito bio dovoljan razlog da ne bude potjeran iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRAMOTA DINAMOVCA: /

Ovako je Machado 'pozdravio' maksimirsku publiku

Image
SRAMOTA DINAMOVCA: /

Ovako je Machado 'pozdravio' maksimirsku publiku

"Bio je to loš trenutak"

"Napravio sam veliku pogrešku, želim se ispričati klubu, navijačima, predsjedniku, treneru, suigračima, ali i svojoj obitelji. Ocu kojem je taj dan bio rođendan i sinu koji me pitao zašto sam to napravio. Hvala suigračima i cijelom klubu na podršci", rekao je Machado na 'presici'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam na sve, pa i na to kako će me navijači dočekati. Nikada dosad nisam ovako reagirao i više nikada neću. Bio je to loš trenutak, loša reakcija. I ranije su mi zviždali, ali nikada nisam napravio tako nešto", dodao je portugalski veznjak.

Trener Mamić je istaknuo da je odluku donio nakon razgovora s kapetanima i starijim igračima, te da su se svi složili da bi Machado trebao ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najbolje rješenje"

"Nanio je štetu sebi, klubu i navijačima. Vjerujem da će u budućnosti okrenuti situaciju u svoju korist, pokazati da zaslužuje biti tu. Dosad nismo imali s njime nikakav problem, bio je omiljen u svlačionici. Sigurni smo da je ovo najbolje rješenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S trenerom se, dakako, složio i kapetan Domagoj Antolić.

"Paulo je pogriješio, svjestan je toga i ispričao se. Nogomet se igra zbog navijača, njih se mora poštovati. Machado je važan član naše momčadi i kao kapetan molim navijače da mu pruže drugu priliku", poručio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo